Maxus - elbilar för både familjen och jobbet.

Maxus elbilar är stora flexibla och maxade med allt. Behöver du 6 eller 7 säten för den stora familjen eller en bil med pondus till jobbet. Välj mellan Euniq5 eller Euniq 6. Välkommen in och provkör.

Maxus Euniq 5 - stor elektrisk familjebil med 6 sittplatser

Med Maxus Euniq5 får du en stor elektrisk och flexibel familjebil med imponerande komfort. Både gott om utrymme för förare och passagerare. Du får en luftig känsla av det öppningsbara panoramaglastaket.

Euniq5 levereras med en räckvidd på 345 – 420 km (WLTP blandad körning / stads), och är därför en bil för både vardags- och långresor. Den har ett 70 kW batteripaket och kan snabbladdas från 30 – 80 % på 35 minuter.

Euniq5 finns från 579 900 kr.

Maxus Euniq6 - max med utrymme, max med utrustning och max med bagage

Maxus Enuniq6 är en bil maxad med allt. En stor, elektrisk SUV för både familjen eller tjänsteresor oavsett om de är inom stan eller långresor. Med klassens största bagageutrymme på 754 liter och ett stort utrustningspaket som standard, är detta den perfekta elektriska bilen.

Privatleasa Euniq 6 från 4 999 kr/mån*

*12 mån, 5,95% ränta.

MIFA 9 - en stor högteknologisk lyxig familjebil.

MIFA 9 är en riktigt lyxig familjebil. Bilen kommer att erbjudas med både sju sittplatser och har en släpvagnsvikt på upp till 1000 kg. MIFA 9 har ett skarpt och futuristiskt utseende. Interiören är full med exklusiva detaljer, teknik och underhållningsutrustning. Batteripaketet på 90 kWh ger en angiven räckvidd på 430 – 565 km (WLTP blandad körning/stad). MIFA 9 är en perfekt familjebil för dig som vill ha gott om plats samt har höga krav på utrustning och körkänsla.

Vid utvecklingen av MIFA 9 var målet att skapa en högteknologisk och lyxig atmosfär genom en interaktiv upplevelse med bland annat flera integrerade skärmar. Alla stolar har elektriska justeringar, ventilation och värme. Samtliga stolar har även massagefunktion för bästa komfort. På andra raden går alla stolar att fälla individuellt och de har justerbara benstöd med en digital kontrollpanel på armstöden. Dessutom kan stolarna på andra och tredje raden skjutas hela vägen fram för att frigöra bagageutrymme.

Pris från 929 900 kr.

Senast inkomna Maxus-bilar