Nybergs ny återförsäljare FIAT

Vi utökar vårt sortiment med FIAT personbilar och FIAT Professional transportbilar.

Nybergs utökar med FIAT

Vi är stolta över att meddela den senaste utvecklingen i vår expansion - vi utökar vårt imponerande sortiment genom att introducera FIAT och FIAT Professional som ett nytt varumärke hos oss.

FIAT är en ikonisk tillverkare med en lång historia av innovation och kvalitet inom fordonsbranschen. Genom att inkludera FIAT transport- och personbilar i vårt utbud förstärker vi vår position och kan erbjuda våra kunder ännu fler valmöjligheter och enastående alternativ när det gäller deras bilbehov.

Med FIAT tillhandahåller vi inte bara högkvalitativa fordon, utan också en upplevelse som är känd för sin komfort, prestanda och stil. Vi är övertygade om att detta partnerskap kommer att öppna dörrar till nya möjligheter för både oss och våra kunder.

"Vi är glada över att välkomna FIAT till Nybergs Bil-familjen", säger Robert Bloom, VD Nybergs Bil. "Denna möjlighet och utökning av vårt sortiment är ett resultat av vår strävan att alltid erbjuda det bästa för våra kunder. Vi är övertygade om att FIAT kommer bli ett uppskattat tillskott i vår produktportfölj och med en fullserviceanläggning av såväl försäljning, service och reparationer kan ge våra kunder en bra upplevelse och bilägande.

Vi inbjuder alla våra kunder och samarbetspartners att besöka vår anläggning i Jönköping  för att upptäcka det spännande utbudet av FIAT-fordon som vi har tillgängliga från maj månad. Vi är redo att ta emot er och guida er genom valet av er nästa FIAT-bil.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Robert Bloom, VD Nybergs Bil

Tel: 036-30 46 01

Mail: robert.bloom@nybergsbil.se

Info

Nybergs Bil är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Mazda, Maxus och BYD transportbilar. De har bilförsäljning (nya bilar, transportbilar och begagnade bilar), serviceverkstäder, skadeverkstad, Hertz Biluthyrning, Rulla bilpool, däckverkstad, butik och bilvård. De har ca 140 anställda, säljer ca 3500 bilar per år, omsätter ca 1 miljard och finns på orterna Jönköping, Nässjö och Habo.

FIAT och FIAT Professional importeras av Astara Ital Sweden AB. Astara är ett av världens ledande mobilitetsföretag (Företaget för öppen mobilitet) med ett förhållningssätt från människa till människa och ett engagemang för hållbarhet. Med en omsättning på över 5 miljarder euro 2022, erbjuder astara lösningar för personlig mobilitet, med alternativ för varje användares olika behov beroende på mognadsgraden på varje marknad, inklusive ägande, abonnemang och bildelning. För mer information om astara, besök: www.astara.com