CarPay, Volvokort & Renaultkort

Nu har vi premiär för det nya Volvokortet och CarPaykortet som du kan ha oavsett vilken bil du kör. Kortet tillsammans med den digitala tjänsten CarPay gör ditt liv med bilen lite förmånligare och smidigare. Du har smarta betallösningar, bonus på alla köp, allt samlat digitalt och fina rabatter och erbjudanden. Kortet har ingen årsavgift och appen CarPay är helt kostnadsfri.

Oavsett om du använder CarPaykort, Volvokort eller Renaultkort får du alltid drivmedelsrabatt på Tanka.

Du får alltid 20% rabatt på våra tvättprogram i vårt Bilspa. 

Dela upp betalningen på fyra månader ränte- och avgiftsfritt med ditt CarPay-, Volvo- eller Renaultkort. Gör du riktigt stora köp kan du välja att dela upp betalningen på 12 månader mot en avgift och en låg ränta.

Korten är helt kostnadsfria och du får bonus på alla dina köp.

Rabatter och erbjudanden Om du redan har ett Volvokort eller Renaultkort, så fungerar de precis som vanligt och alla korten har samma förmåner. Med kortet får du alltid 10 öre per liter i rabatt när du tankar bilen på Tanka. Du får också 20 % rabatt på vår miljöanpassade Tvätta. Varje månad får du bra erbjudanden på allt som rör bilen men även erbjudanden på resor, hotell och nöjen. Du hittar alltid dina aktuella erbjudanden i appen CarPay.

Om du redan har ett Volvokort eller Renaultkort, så fungerar de precis som vanligt och alla korten har samma förmåner. Med kortet får du alltid 10 öre per liter i rabatt när du tankar bilen på Tanka. Du får också 20 % rabatt på vår miljöanpassade Tvätta. Varje månad får du bra erbjudanden på allt som rör bilen men även erbjudanden på resor, hotell och nöjen. Du hittar alltid dina aktuella erbjudanden i appen CarPay

Så enkelt betalar med CarPay i verkstaden

Så enkelt betalar du din tankning med mobilen