Originaldelar och tillbehör till din bil

I vår reservdelsbutik hittar du Originaldelar till Volvo, Renault och Dacia. Delar som din bil är byggd och testad med. Vår kunniga personal hjälper dig hitta rätt del till just din bilmodell. Vi får leveranser med reservdelar 3 gånger om dagen. Beställ en del på förmiddagen och hämta den på eftermiddagen. Det kallar vi service.

Bilvårdsnyheter

Polermaskin för bästa resultat

Turtle Wax Polermaskin PRO TW1050-150/15 är en stark maskin på 1050 watt som passar den mer erfarne bilvårdaren. Maskinen tar effektivt bort oxider och repor på lacken tillsammans rätt polermedel. Maskinen ger en 15 mm excentrisk rörelse, samtidigt som den är mycket balanserad i händerna.

Allt-i-ett polermedel och wax

Turtle Wax Hybrid Solutions PRO 1 & Done Compound är en formula bestående av en unik slip/polerteknologi som tillåter att du säkert kan korrigera felaktigheter och repor i lacken utan att behöva byta produkt.

Vax och polermedel för svarta bilar

Nyheter för dig med svart eller mörk lack på bilen!  Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Acrylic Black Polish är en allt-i-ett formula som innehåller polerämnen som effektivt får mindre repor att försvinna. Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Acrylic Black Wax, används som en top-primer för att bygga på glansen och skyddet.

Krocktestade hundburar

Nu säljer vi Variocage hundburar från MIM. Krocktestade burar för säker transport av husdjur. VarioCage är den säkraste lösningen för matte, husse och hund vid transport i bil. I händelse av kollision komprimeras Variocage utefter bilens deformationszon, utan risk för splitter. VarioCage metallklädda dörr minimerar klämrisk när bagageluckan stängs. Finns i butiken i Jönköping.

Instruktionsfilm polermaskin Turtle Waxer

Se när vår bilvårdsexpert Hasse demonstrerar den grymma polermaskinen från Turtle. En polermaskin som du enkelt kan använda hemma och uppnå riktigt goda resultat för en skinande bil med bra skydd längs vägarna.