Erbjudanden direkt i mobilen

Oavsett om du ska vara hemma, i stugan eller ut på äventyr så är det värt att besöka oss först. Vi har produkter och tillbehör för både dig och bilen. Vi hjälper dig hitta rätt bilbarnstol, kylbag, hundbur, lastgaller, takbox, cykelställ, högtalare, mobilskal eller kanske leksak till barnen. Självklart hittar du produkter som vårdar bilen lite extra.

Erbjudanden direkt i mobilen

Ladda ner appen Carpay så får du de senaste erbjudandena från butiken direkt i appen.

Carpaykort är kostnadsfritt och du kan enkelt följa dina köp via appen

Tänk på detta innan du köper en takbox.

En takbox hjälper dig få med extra saker på resan men det finns några saker du bör tänka på så du får rätt takbox för dina behov. Framförallt är säkerheten viktig, sitter takboxen kvar vid en kraftig inbromsning samt om den är tillräckligt starkt konstuerad för att hålla kvar packningen som ligger i den.

Checklista för dig som ska köpa takbox

• Kan boxen öppnas från båda sidor?

• Är takboxen utrustad med snabbfästen för enklare montering?

• Vad har mina takräcken för maxlast?

• Hur mycket väger takboxen?

• Finns det öglor eller hakar i boxen för att surra fast lasten?

• Är boxens botten vadderad så att ljud inte letar sig in i kupén?

• Är takboxens lås lätt att hantera?

• Hur vattentät är takboxen?

• Passar takboxens utformning mina behov?

• I vilka hastigheter är takboxen krocktestad?

• Finns takboxen jag tänkt att köpa med i något oberoende test?

Våra experter i butiken hjälper dig hitta rätt takbox till din bil och dina packbehov.

Vårda din läderklädsel i bilen.

Läder är ett vackert naturligt och slitstarkt  material som kräver kärlek, omtanke och regelbunden skötsel för att åldras vackert. Vinterns prövningar med snabba växlingar mellan låga och höga temperaturer riskerar slita ut lädret i förtid.

Ofta reagerar man först när lädret är smutsigt och glömmer bort löpande skötselvård som rengöring ett par gånger om året. Gärna en extra gång på förarsätet som används mest.

Använd inte diskmedel, tvål, såpa eller lösningsbaserade produkter som kan skada lädrets ytskikt.

Vårdar du lädret kontinuerligt håller du det rent och snyggt och säkrar ett högra andrahandsvärde.

Använd professionella produkter som Volvo Original Lädervård eller prata med våra bilvårdsexperter så guidar de dig rätt bland produkterna.

Vårda din läderklädsel på här.

1. Dammsug lädret med ett mjukt munstycke för att få bort lös smuts och damm.

2. Rengör med Volvo Läderrengöring. Skaka flaskan väl. Vät svampen och krama fram ett skum och rengör därefter lädret med cirkulerande rörelser. Ha inte för bråttom utan arbeta med produkten i några minuter så den hinner verka. På ljusa läder kan du med fördel använda en mjuk borste för att komma ner ordentligt i lädrets struktur.

3. Torka av medlet med en torr och mjuk trasa. Använd inte duken som medföljer Volvos lädervårdskit – den spar du till nästa steg. Använd i stället en mikrofiberduk, eller köks- eller frottéhandduk. Huvudsaken är att du använder en duk som inte luddar.

4. Stryk på Volvo Läderskyddskräm. Använd den medföljande duken från Volvos lädervårdskit och stryk på ett tunt och jämnt lager av Volvos läderskyddskräm på ytan. Låt torka i cirka 20 minuter, sedan är behandlingen klar och du kan åter sitta på sätet.

Om skadan redan är skedd och ditt läder har fått en spricka eller reva kontaktar du oss så hjälper vi dig reparera läderklädseln.