Välkommen på företagslunch.

Nätverka med personer från olika branscher, lyssna på intressanta föredrag och ät en god lunch.

Miljötänk i marknadsföring och varumärkesbyggande

I en tid där hållbarhet blir allt viktigare, delar Peter Johansson från Prevox i Jönköping, med sig av hur man kan göra verklig skillnad i framtiden genom att integrera miljöperspektivet i sin marknadsföring. Att framhäva sitt företag och varumärke genom profilreklam, numera känt som produktmedia, är vanligt förekommande. Miljöperspektivet blir en allt mer viktig aspekt när man väljer att visa upp sitt varumärke. Eller handlar allt om priset?

Varmt välkommen på företagslunch.

När: Onsdagen den 8 maj
Var:
Nybergs Bil, Odengatan 38 Jönköping
Tid:
kl 12-13

Anmäl dig senast 3 maj för kostnadsfri lunch. Max 2 personer per företag. Anmälan är bindande och no-show faktureras med 200 kr ex moms.

Vill du, ditt företag, vara med och hålla en inspirerande föreläsning eller har tips på intressanta ämnen kan du maila susanne.enger@nybergsbil.se

Mazda CX-60 med dragvikt på 2500 kg.

Mazdas populäraste tjänstebil, Mazda CX-60, är lika skön att köra i stan som på långa turer med husvagn eller hästsläp. Imponerande dragvikt på hela 2500 kg.

Mazda CX-60 finns som laddhybrid eller diesel.

Utrustad med fyrhjulsdrift, stabilitetskontroll och släpvagnsläge ökar säkerheten och kontrollen när du kör med tunga släp. Mazda XC-60 kan dra stora husvagnar, hästtransporter och båtar med lätthet. Välj mellan en stark dieselmotor eller vår hybriddrivlina med en bensinmotor, elmotor och ett batteri på 17,8 kWh. Du kan köra upp till 140 hk på ren el. Den beräknade räckvidden på el är 63 km men betydligt längre ihop med bensinmotorn.

Mazda CX-60 diesel från 453 900 kr.
Mazda CX-60 laddhybrid från 469 900 kr.