Välkommen på företagslunch i Jönköping

Nätverka med personer från olika branscher, lyssna på intressanta föredrag och ät en god lunch. Kommande lunch är i Jönköping.

Träna tillsammans och bli ett friskare team

Friskvårdsbidraget är numera vedertaget på nästan alla företag där man strävar efter en friskare personal och färre sjukskrivningar. Jacob Florin, personlig tränare på Friskis&Svettis Jönköping, berättar hur ni kan arbeta med en hälsoprofil där motion blir en del av företagets aktiva friskvård. Låt 2023 bli ett år med friskare, gladare och produktivare personal.

Varmt välkommen på företagslunch.

När: Onsdagen den 5 april
Var: Nybergs Bil, Sörängsvägen 64 Nässjö
Tid: kl 12-13

Anmäl dig senast 31 mars för kostnadsfri lunch. Max 2 personer per företag.

Vill du, ditt företag, vara med och hålla en inspirerande föreläsning eller har tips på intressanta ämnen kan du maila susanne.enger@nybergsbil.se

Anmäl dig senast 1 september för kostnadsfri lunch. Antalet platser är begränsat. Max 2 per företag. Anmälan är bindande och no-show faktureras med 200 kr ex moms.

Bjuder på första säsongen i däckhotellet + hämtar dina däck

Spara plats hemma och låt oss förvara dina däck på vårt däckhotell. Vi ser till att däcken däcken är tvättade, förvaras i rätt temperatur och vi kontrollerar både mönsterdjupet och att de är i bra skick när de är dags att skifta.

Vi hjälper dig att flytta dina däck kostnadsfritt från din nuvarande förvaring oavsett om det är ditt förråd, garage eller på ett däckhotell.

Vi bjuder på första säsongen i däckhotellet samt hämtar dina däck.* Läs villkor via länken.

Vi reparerar dina skadade fälgar

Fälgen är bilens smycke och lyfter hela bilens utseende och design. Har du fått skador från att ha kört på t ex en trottoarkant. Ingen fara. Med engagemang, noggrannhet och proffsverktyg lagar vi kantstötta, missfärgade, buckliga från stenskott och repiga fälgar. När vi är färdiga ser fälgen ut som ny igen.

Att reparera fälgen ger ett högre värde på bilen och ett mer tilltalande intryck. Det är vänligare för miljön och du sparar många tusen lappar på att låta oss laga fälgarna istället för att köpa nya märkesfälgar.

Fördelar med att reparera fälgar:

  • Spara pengar jämfört med att köpa nya
  • Lyfter hela bilens utseende och design
  • Mindre påverkan på miljön
  • Höjer värdet på fälgen och bilen

Tel 036-304640 eller på dack@nybergsbil.se