Boka bilservice i Jönköping med reparation för bilen

Hos oss kan du boka bilservice och bilreparation för din Volvo, Mazda, Maxus, BYD, LEVC, Renault eller Dacia. Du bokar enkelt online eller ring din Personliga servicetekniker för att boka servicetid. Onlinebokning fungerar för tillfället ej för Mazda och Fiat. Ska du boka service till din Mazda eller Fiat kontakta din tekniker direkt.

Vi satsar och bygger om verkstaden i Jönköping

Vi bygger om serviceverkstaden i Jönköping för att bli ännu mer effektiva och kunna ge er snabbare och bättre service. Under ombyggnationen kan detta innebära längre bokningstider för service. Vi ber om ursäkt för eventuell väntetid och hoppas på er förståelse. Tveka inte att höra av er till oss på tel 036-304600 om ni har några frågor. Tack för ert tålamod!

Spara tid - betala verkstadsbesöket med appen CarPay innan du hämtar bilen.

När bilen är klar får du fakturan i telefonen och betalar med appen CarPay. Enkelt, smidigt och tidseffektiv. Sen hämtar du bara bilnyckeln. Ladda ner appen CarPay och har du inte ett Volvokort eller CarPaykort sen tidigare ansöker du smidigt om det i appen CarPay. Med CarPay får du många fördelar t ex enkelt dela upp din betalning på 4 månader och får bonus på dina köp.

Våra Personliga servicetekniker är specialutbildade

Våra Personliga Servicetekniker utför AC-reparation. En fungerande air condition är ett måste i bilen, framförallt under sommaren. Vi reparerar din trasiga AC.

Våra Personliga servicetekniker är specialutbildade och de tar väl hand om din bil. Vi använder alltid originaldelar och när du utför en service har du alltid en servicegaranti. Välj vilken ort som passar dig bäst, vi finns i Jönköping och Nässjö.

Hämta-/lämna-service

Använd vår hämta-/lämna-service när du servar din bil. Det är bekvämt och du sparar tid och behöver inte hyra bil eller transportera dig på annat sätt.

Vi hämtar din bil måndag – fredag mellan kl 7-10 och lämnar tillbaka den mellan kl 14-17.

Hämta-/lämna-service bokar du enkelt hos din tekniker samtidigt som du bokar in bilen för service.

Pris fr 695:-

Boka direkt hos din personliga servicetekniker

Du kan alltid kontakta din personliga servicetekniker direkt och boka en tid för service eller reparation.