Leasing - tryggt & enkelt

Finansiera företagets tjänstebilar utan att binda kapital, utan att belasta din kredit. Är du småföretagare med begränsat kapital? Är ditt företag större, med stora investeringsbehov? I båda fallen är leasing en trygg, enkel och skattemässigt förmånlig lösning.

 • Volvo Business Lease
  Volvo Business Lease är paketlösningen för dig med 1-20 företagsbilar. Här ingår precis allt: finansiering via Volvofinans Bank, Volvia företagsförsäkring, Volvo serviceavtal och ett Volvokort med extra drivmedelsrabatt. Med Business Lease blir bilägandet bekvämt, tillförlitligt och utan ekonomiska överraskningar. Du har en kontakt för allt som gäller företagets bilar och alla kostnader kommer på samma faktura. Dessutom är kalkylerna mycket konkurrenskraftiga.
 • Volvo Billeasing
  När ditt företag väljer Volvo Billeasing slipper ni alla avgifter och betalar leasingavgiften rätt och slätt. Dessutom får ni många andra fördelar såsom rabatt på Volvia Företagsförsäkring och möjlighet att få alla bilkostnader på en faktura via Volvokort. På så sätt får du tillgång till företagets Volvokortskonto via internet på Våra Sidor, där du har alla företagets bilkostnader samlade på ett ställe med god överblick. Med Volvo Billeasing får ni ett enkelt, tryggt och ekonomiskt bilinnehav.
 • Renualt Relax Billeasing
  Med Renault Relax Billeasing blir det lättare att både skaffa och ha företags­bilar. Tillsammans med Renault har vi tagit fram ett av marknadens bästa tjänstebilserbjudanden, där allt ingår i månadskostnaden; finansiering, försäkring, serviceavtal och Volvokort. Allt samlat på en faktura om ni så önskar.
 • Renault Billeasing
  När ditt företag väljer Renault Billeasing slipper ni alla avgifter och betalar leasingavgiften rätt och slätt. Dessutom får ni många andra fördelar såsom rabatt på Renault Försäkring och möjlighet att få alla bilkostnader på en faktura via Volvokort. På så sätt får du tillgång till företagets Volvokortskonto via internet på Våra Sidor, där du har alla företagets bilkostnader samlade på ett ställe med god överblick. Med Renault Billeasing får ni ett enkelt, tryggt och ekonomiskt bilinnehav.
 • Renault Transportbilslån
  Renault Transportbilslån är ett flexibelt lånealternativ där du själv bestämmer om räntan ska vara fast, rörlig eller rörlig med räntetak. Lånet är speciellt förmånligt för dig som har en verksamhet där du kan lyfta full moms. Med Renault Försäkring får du ett ännu tryggare bilägande och med ett Renaultkort blir det både enklare och billigare.
 • Reanult Transportbilslease
  Renault Transportbilsleasing är ett givet val för dig som inte vill binda kapital eller behöver flera transportbilar i verksamheten med ett smidigt fordonsinnehav. Renault Transportbilslån är ett enkelt och tryggt lånealternativ framförallt för di g som lyfter full moms på din transportbil. Du kan använda den nya transportbilen som säkerhet och bestämmer själv om räntan ska vara fast, rörlig eller rörlig med räntetak.

Läs mer om olika finansieringslösningar