Leasing - tryggt & enkelt

Finansiera företagets tjänstebilar utan att binda kapital, utan att belasta din kredit. Är du småföretagare med begränsat kapital? Är ditt företag större, med stora investeringsbehov? I båda fallen är leasing en trygg, enkel och skattemässigt förmånlig lösning.

 • Volvo Business Lease
  Volvo Business Lease är paketlösningen för dig med 1-20 företagsbilar. Här ingår precis allt: finansiering via Volvofinans Bank, Volvia företagsförsäkring, Volvo serviceavtal och ett Volvokort med extra drivmedelsrabatt. Med Business Lease blir bilägandet bekvämt, tillförlitligt och utan ekonomiska överraskningar. Du har en kontakt för allt som gäller företagets bilar och alla kostnader kommer på samma faktura. Dessutom är kalkylerna mycket konkurrenskraftiga.
 • Volvo Billeasing
  När ditt företag väljer Volvo Billeasing slipper ni alla avgifter och betalar leasingavgiften rätt och slätt. Dessutom får ni många andra fördelar såsom rabatt på Volvia Företagsförsäkring och möjlighet att få alla bilkostnader på en faktura via Volvokort. På så sätt får du tillgång till företagets Volvokortskonto via internet på Våra Sidor, där du har alla företagets bilkostnader samlade på ett ställe med god överblick. Med Volvo Billeasing får ni ett enkelt, tryggt och ekonomiskt bilinnehav.
 • Mazda Billeasing
  Avbetalning, finansiell leasing, operationell leasing, garanterade restvärden och bilpolicy? Vi hjälper gärna till att hitta den lösning som passar bäst för dig och ditt företag bäst. Med leasing för företag från Mazda kan du dra nytta av attraktiva månadsbetalningar och priser.
 • Transportbilsleasing
  Transportbilsleasing är ett givet val för dig som inte vill binda kapital eller behöver flera transportbilar i verksamheten med ett smidigt fordonsinnehav. Transportbilslån är ett enkelt och tryggt lånealternativ framförallt för dig som lyfter full moms på din transportbil. Du kan använda den nya transportbilen som säkerhet och bestämmer själv om räntan ska vara fast, rörlig eller rörlig med räntetak.

Läs mer om olika finansieringslösningar