Lediga tjänster hos Nybergs Bil

Här nedan ser du vilka tjänster vi har lediga just nu.

Jobba på Nybergs Bil

Att jobba på Nybergs Bil innebär att du blir en del av en vänlig arbetsmiljö. Vi jobbar varje dag för att leva upp till vår värdegrund.

Bli vår medarbetare

Är du intresserad av att jobba hos oss? Vad roligt! Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig just nu, skicka in en spontanansökan till den kontaktperson som passar bäst enligt nedan.

Transportbilstekniker med ledaregenskaper

Älskar du att arbeta med bilar lika mycket som att serva kunder? Vi är i en expansiv fas med flera nya varumärken och söker en erfaren tekniker som vill vara med och utveckla transportbilsverkstaden och driva teamet framåt.

Vi erbjuder en intressant och varierande tjänst i en snabb och spännande bransch. Du kommer arbeta i en modern verkstad med Renault transportbilar och Maxus transport- och personbilar. Den snabba utvecklingen med bland annat elbilar gör att vi satsar mycket på utveckling för våra tekniker genom utbildningar, on-line-kurser med mera.

Arbetsdagen planerar själv din dag och har direktkontakt med dina kunder. Du möter upp när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning. Förutom service och reparationer kommer du arbeta med påbyggnationer till transportbilar.

Du erbjuder både stort engagemang och kundfokus. Du har erfarenhet som tekniker eller mekaniker och är noggrann och flexibel då du jobbar både självständigt och i ett team. Du har ledaregenskaper och kan ta egna initiativ och beslut som driver gruppen och verksamheten framåt. Meriterande är goda kunskaper, utbildning i högvoltssystem och elbilar.

Placeringsort för tjänsten: Jönköping

Anställningsform: Heltid tillsvidareanställning

Ansök snarast genom och skicka in din ansökan till Magnus. Anställning sker löpande.

Har du frågor? Kontakta: Magnus Gustavsson, verkstadschef.

Butik-/Reservdelspersonal

Vill du vara med och utveckla och stärka upp vår butiksförsäljning?

Vi erbjuder en attraktiv tjänst med många möjligheter att uvecklas. I butiken jobbar vi i ett team främst med försäljning av reservdelar och tillbehör mot kund av våra varumärken.

Vi söker dig som älskar mötet med kund och har lätt att kommunicera samt strävar efter att ge våra kunder första klassig service. Du gillar att jobba i team och känna dig delaktig i det dagliga arbetet. Du är lyhörd, har lätt att prioritera, är noggrann och lösningsorienterad.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från bilbranschen. B- Körkort är ett krav.

Placeringsort för tjänsten: Jönköping

Ansök snarast, vi kommer att behandla ansökningarna löpande.

Har du frågor kontakta Butiksansvarig Hans Bertilsson. Maila in din ansökan till Hans.

Bilsäljare begagnade bilar

Vill du vara en del av ett vinnande team och arbeta i en snabb och spännande bransch? Då har vi jobbet för dig.

Vi erbjuder en attraktiv tjänst med många möjligheter för dig som vill vara med och utveckla och stärka vår försäljningsavdelning. Som säljare av begagnade bilar kommer du att arbeta med att sälja nästa nya bilar av starka varumärken som Volvo, Renault, Dacia mm. Begagnade bilar är vårt viktigaste varumärke och står för 50% av vår bilförsäljning.

Du erbjuder ett stort engagemang i din framtida roll som säljare. Du är Social, positiv och noggrann då vi är ett starkt försäljningsteam som jobbar tillsammans mot både gemensamma och individuella mål. Du brinner för försäljning och där kundens behov är det av största vikt. Kanske har du erfarenhet från bilbranschen eller liknande säljtjänst.

Placeringsort för tjänsten: Jönköping

Rekrytering sker löpande.

Har du frågor? Kontakta: Milad Mohammadian, begagnatchef

Bilskadereparatör till vår skadeverkstad

Gillar du att arbeta med händerna, är kreativ och noggrann är du kanske den vi söker.

Att reparera en högteknologisk produkt som en modern bil, är en utmaning. Dagens bilar innehåller komplicerad teknik och avancerade material, till exempel flera varianter av höghållfast stål, kompositmaterial och system för att skydda passagerarna. Arbetet är väldigt varierande då varje skada är unik och du måste hitta skräddarsydda lösningar. Arbetet är ett hantverk då varje fordon ska se ut som ny när de lämnas tillbaka till kunden.

Vi erbjuder: I våra verkstäder får du möjlighet att jobba med den senaste tekniken, nyaste metoderna och avancerade verktyg för att reparera bilarna framgångsrikt. För att du ska kunna vidareutvecklas inom ditt yrke får du dessutom tillgång till vårt utbildningsprogram med ett 20-tal olika kurser och utbildningar inom området.

Du erbjuder: Arbetet som bilskadereparatör kräver metodkunskaper och färdigheter med verkstadens utrustning och verktyg. Är du utbildad bilskadereparatör med några års erfarenhet och har en förmåga att arbeta i ett team, ett gott ordningssinne samt en djup känsla för yrkesstolthet och kvalitet? Då har du goda chanser att lyckas som bilskadereparatör i vår verkstad.

Anställningsform: Tjänsten är tillsvidare. Heltid med placeringsort Jönköping.

Vid frågor kontakta Anders Lund, Servicemarknadschef. Vi anställer löpande så maila snarast in din ansökan till Anders.

Spontanansökan

Ifall det inte finns några lediga tjänster kan du alltid skicka in en spontanansökan. Du är välkommen att göra det till:

Bilsäljare – jobb@nybergsbil.se

Hertz biluthyrning – li.oscarsson@nybergsbil.se

Mekaniker/verkstad/butik – anders.lund@nybergsbil.se

Ekonomi/administration – christer.gunnerlind@nybergsbil.se

Marknadsföring – susanne.enger@nybergsbil.se

Att vara en del av Nybergs Bil

innebär en stor gemenskap då vi har en stark och härlig företagskultur och en tydlig vision – att leverera en upplevelse i världsklass. Vi är under ständig utveckling i en spännande bransch med många möjligheter. Vi är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia och har bilförsäljning (nya bilar, transportbilar och begagnade bilar), serviceverkstäder, skadeverkstad, Hertz Biluthyrning, Rulla bilpool, däckverkstad, butik och bilvård. Vi säljer ca 3500 bilar per år och omsätter ca 1 miljard. Vi är ca 140 stycken anställda och finns på orterna Jönköping och Nässjö.