Lediga tjänster hos Nybergs Bil

Här nedan ser du vilka tjänster vi har lediga just nu.

Jobba på Nybergs Bil

Att jobba på Nybergs Bil innebär att du blir en del av en vänlig arbetsmiljö. Vi jobbar varje dag för att leva upp till vår värdegrund.

Bli vår medarbetare

Är du intresserad av att jobba hos oss? Vad roligt! Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig just nu, skicka in en spontanansökan till den kontaktperson som passar bäst enligt nedan.

Säljare nya person- och transportbilar

Vi satsar på nya varumärken som är 100% fossilfria. Vill du sälja framtidens fordon - då är du vår nya person- och transportbilssäljare!

Som en del i vårt arbete med omställning för ett hållbart samhälle utökar vi vår försäljning med två starka varumärken som är bland de världsledande tillverkarna inom elbilar. BYD som är första bilmärket att producera över 1 miljon elbilar samt MAXUS som var först i världen med elektrifierade transportbilar. Båda fokuserar på el, teknik och design. Vi kommer sälja BYD transportbilar och Maxus person- och transportbilar. Vi söker dig som vill ta utmaningen att sälja och etablera två nya varumärken i Jönköping med omnejd.

Vi erbjuder en intressant och varierande tjänst i en snabb och spännande bransch. Du kommer sälja både person- och transportbilar till privatpersoner, företagare och yrkesförare. En stor och viktig del av arbetet är att bearbeta nya kunder och boka in kundbesök samt vara ute och besöka företag. Arbetet är varierande och utvecklande då det blir unika lösningar till varje kund. Det finns möjligheter att vara med och utveckla och stärka vår försäljningsavdelning.

Du erbjuder ett stort engagemang och driv i din roll som säljare. Du ser möjligheter och utmanas av att sälja in nya bilmärken på marknaden. Vi är ett tight försäljningsteam som jobbar tillsammans mot både gemensamma och individuella mål. För att lyckas tror vi det är viktigt att du älskar ta nya kontakter, är social, noggrann och arbetar långsiktigt samt sätter kundens behov i centrum. Du bör ha flera års erfarenhet från bilbranschen eller liknande säljtjänst.

Rekrytering sker löpande. Ansök snarast.

Ort: Jönköping

Omfattning: Heltid.

Lön: Fast + provision.

Har du frågor samt vill skicka in din ansökan kontakta Viktor Nyberg, Märkeschef BYD och Maxus.

Säljare begagnade bilar i Habo

Vill du utveckla och driva försäljningen på en ny anläggning i Habo? Då har vi jobbet för dig.

Vi storsatsar och öppnar upp en ny anläggning i Habo med fokus på begagnade bilar och söker nu en driven säljare som vill arbeta upp försäljningen och bygga Nybergs varumärke. En riktigt utmaning att få vara med från start och utveckla affären.

Vi erbjuder en spännande tjänst med många möjligheter för dig som är driven och vill vara med och utveckla och stärka vår försäljningsavdelning. Som säljare av begagnade bilar kommer du att arbeta med att sälja nästa nya bilar av starka varumärken som Volvo, Renault, Dacia, Mazda, Maxus mm. Begagnade bilar är vårt viktigaste varumärke och står för 50% av vår bilförsäljning.

Du erbjuder ett stort engagemang med många egna initiativ i din roll som säljare. Du är social, strukturerad och noggrann och van att arbeta mot både gemensamma och individuella mål. Du brinner för försäljning, är van att arbeta långsiktigt och sätter kundens behov i centrum. Du har flera års erfarenhet från bilbranschen eller liknande säljtjänst.

Placeringsort: Habo

Tjänstens omfattning: Heltid. Tillsvidare

Lön: Fast och provision.

Har du frågor eller vill skicka in din ansökan kontakta: Milad Mohammadian, Säljchef begagnade bilar.

Testare/rekondare i Habo

Vi storsatsar och öppnar upp en ny anläggning i Habo med fokus på begagnade bilar och söker nu en driven person som vill arbeta med att testa och rekonditionera bilar. En rolig utmaning där du planerar din dag själv och ser till att allt fungerar kring våra begagnade bilar. Är du vår nya stjärna?

Vi erbjuder en intressant tjänst med varierade arbetsuppgifter. Begagnade bilar är vårt viktigaste varumärke och står för 50% av vår bilförsäljning. Vi arbetar med starka varumärken som Volvo, Renault, Dacia, Mazda, Maxus mm. Din roll blir att säkerställer att flödet för våra begagnade bilar fungerar effektivt. Under en arbetsdag bokar du in och testar inbytesbilar samt arbeta med bilvård som utvändig tvätt, invändig städning, invändig rekond, polering, vaxning mm. I tjänsten ingår också att köra bilar mellan våra anläggningar, besiktning mm. Du kommer ingå i ett tight team med säljaren och våra andra anläggningar.

Du erbjuder ett stort engagemang och har förmågan att hitta lösningar. Du har lätt för att samarbeta, är strukturerad, noggrann och van att ta beslut och planera din dag. Du tar ansvar för ditt arbete och sätter kunden i fokus. Du har flera års erfarenhet från bilbranschen eller liknande tjänst.

Rekrytering sker löpande. Ansök snarast

Placeringsort: Habo

Tjänstens omfattning: Heltid. Tillsvidare.

Lön: fast

Har du frågor samt vill skicka in din ansökan kontakta: Milad Mohammadian, Säljchef begagnade bilar.

Att vara en del av Nybergs Bil

innebär en stor gemenskap då vi har en stark och härlig företagskultur och en tydlig vision – att leverera en upplevelse i världsklass. Vi är under ständig utveckling i en spännande bransch med många möjligheter. Vi är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Mazda, BYD, Maxus, LEVC, Renault och Dacia och har bilförsäljning (nya bilar, transportbilar och begagnade bilar), serviceverkstäder, skadeverkstad, Hertz Biluthyrning, Rulla bilpool, däckverkstad, butik och bilvård. Vi säljer ca 3500 bilar per år och omsätter ca 1 miljard. Vi är ca 140 stycken anställda och finns på orterna Jönköping och Nässjö.

Spontanansökan

Ifall det inte finns några lediga tjänster kan du alltid skicka in en spontanansökan. Du är välkommen att göra det till:

Bilsäljare – jobb@nybergsbil.se

Hertz biluthyrning – li.oscarsson@nybergsbil.se

Mekaniker/verkstad/butik – anders.lund@nybergsbil.se

Ekonomi/administration – christer.gunnerlind@nybergsbil.se

Marknadsföring – susanne.enger@nybergsbil.se