Om oss på Nybergs Bil

Nybergs Bil AB har funnits sedan 1975 och är ett privatägt bilföretag i andra generationen. Vi är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Mazda, Maxus, BYD, LEVC samt auktoriserad verkstad för Volvo, Mazda, Maxus, Renault, Dacia, BYD, LEVC, NIO, Polestar samt Lynk & Co.

Vår vision är att leverera en upplevelse i Världsklass.

Vi verkar i orterna Jönköping, Nässjö och Habo med ca 140 anställda. Bolaget omsätter ca 1 miljard kronor och vi säljer ca 3500 nya och begagnade bilar per år.

Vi är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Mazda, Maxus, BYD, LEVC samt auktoriserad verkstad för Volvo, Mazda, Maxus, Renault, Dacia, BYD, LEVC, Nio, Polestar och Lynk & Co.

 • Vår affärsidé
  Att sälja, reparera och marknadsföra person och transportbilar. Erbjuda komplett service med mjukvaror och hålla hög kvalité för att skapa goda och långvariga kundrelationer.
 • Upplevelse i Världsklass
  Bekymmersfritt ägande är en förutsättning för att du ska trivas med din bil. Därför erbjuder vi en stor mängd olika tjänster som var för sig och tillsammans gör tillvaron med bilen både enklare och ekonomiskt fördelaktig. Det är helheten av tjänster hos oss som gör ditt bilägande bekvämt och bekymmersfritt, ett bilägande i Världsklass. Några av dessa tjänster är: – Ett antal skräddarsydda tjänster, våra verkstäder kan hjälpa dig med bland annat årlig service, garantiarbeten, rekonditionering, plåtarbeten, däckbyten. – Tanka, vår egna bensinstation. – Volvokortet, som ger värdefulla rabatter på både bensin och annat. – En levande Butik, med brett utbud och hög tillgänglighet på tillbehör och reservdelar. – Generösa garantier och tjänster som ingår till alla nya bilar.
 • Fullserviceanläggningar
  För att du som kund skall känna dig trygg i ditt bilval tillhandahåller vi på Nybergs Bil ett komplett bilkoncept. Vi bedriver verksamhet i Jönköping, Nässjö och Habo inom följande områden: – Försäljning av Volvo, Mazda, Maxus, BYD, och begagnade bilar i Jönköping, Nässjö och Habo. – Försäljning av lätta transportbilar. – Bilverkstad och skadeverkstad. – Reservdelsbutik med tillbehör. – Trygghets- och serviceavtal med förutbestämd månadskostnad. – Hyrbilar av senaste årsmodell. – Däckverkstad med fullt sortiment av sommar- och vinterhjul. - Bilvårdscenter med bilvård och rekond. – Finansiering med förmånlig ränta och leasingverksamhet via Volvofinans. – Försäkring. – CarPay- och Volvokort.
 • Kontantlös betalning
  För er och vår säkerhet skull har vi kontantlös betalning. Det går endast att betala med CarPay, Volvokort, bankkort/kreditkort i verkstad, butik och biluthyrning. Vi accepterar de flesta bankkort. Har du inget ordnar vi ett Volvokort direkt till dig. Betalning av bil vid leverans sker genom överföring till vår bankkonto SEB 5146-10 760 64 eller bankgiro 545-3519. Överföringen måste genomföras 4 bankdagar innan leveransen. Du kan också betala med postväxel utställd på Nybergs Bil AB. Vid köp av bil tar vi ej emot kort eller kontanter. Vårt organisationsnummer är 556055-9162.
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi har högsta kreditvärdighet samt är miljö och kvalitetscertifierade. Sigillet är utfärdat av UC AB. De företag som innehar sigillet har högsta kreditvärdighet. Vill ni veta mer om UC riskklasser för kreditvärdighet gå in på www.uc.se/risksigill.
 • Sekretess
  Vi behandlar information om kunder med sekretess. När det krävs enligt lag får vi frisläppa konfidentiell information. Uppdragsgivare meddelas om vilken information som lämnas om inte myndigheten ålägger oss med sekretess.