Originaldelar - delar att lita på

I våra bilverkstäder får du en Volvo, Renault eller Dacia Originalservice. Vid alla reparationer använder vi märkes Originaldelar, samma delar som bilarna byggdes med i fabriken. det garanterat att bilen bibehåller samma kvalitet och prestanda som när du köpte den.

Originalservice

Våra personliga servicetekniker är specialister på just din bil. De utbildar sig kontinuerligt och använder specialverktyg anpassade till ditt bilmärke. Du kan känna dig trygg när du lämnar in bilen hos oss. Vi lämnar alltid servicegaranti.

För bilar äldre än 6 år erbjuder vi specialpriser på bildelar och verkstadsarbete.

Volvo Originalservice Classic från 2795 kr

Kör du en Volvo som är äldre än 6 år kan du göra en Volvo Originalservice Classic. Du får en omfattande kontroll av bilen.

  • Volvo Originaldelar. Delar utvecklade för din bil. Samma höga säkerhet och komfort som när du köpte bilen.
  • Servicegaranti. Du kan vara trygg. Vi följer serviceprotokollet och vårt arbete är fackmannamässigt utfört. Vi lämnar alltid ett års garanti på din service.
  • Vägassistans. Extra trygghet på vägen med Volvo Assistans i ett år fram tills dess att bilen är 10 år.
  • Personlig servicetekniker. De är experter på din bil och vet vad den behöver. Direktkontakt minskar risken för missförstånd och allt blir smidigare.
  • Uppdatering av mjukvaran. I samband med service uppdaterar vi mjukvaran i bilen så du får bästa körupplevelsen och driftsäkerheten.
  • Lånecykel eller låna ett kontor. Vill du stanna kvar hos oss kan du antingen ta en fika eller låna ett kontor och arbeta en timme. Behöver du åka till jobbet har vi elcyklar du kan låna.

Som en extra trygghet ingår dessutom servicegaranti och vägassistans i 12 månader.

Boka en Volvo Originalservice Classic från 2795 kr.