Sponsring

För oss är sponsring mer än bara ett tillskott ekonomiskt. Vi har noga valt de föreningar och organisationer vi samarbetar med. För oss är det viktigt att vi delar värderingar och drivkraften i att göra skillnad.

Ambassadörskap

Förutom sponsring och samarbeten jobbar vi med ambassadörsskap där vi tillsammans med lokala profiler hittar sätt att samarbeta för att gemensamt lyfta varandra.

Alexandra Truedsson

Alexandra är vår nuvarande ambassadör som med glädje delar med sig av härliga recept och matinspiration i vardagen med sin man och två barn. Hon driver Instagramkontot Matochmaräng med följare runt om landet. Alexandra är själv från Habo och en lokal profil som vi älskar att samarbeta med.

Emelie Wikström

Emelie Wikström, fd. alpin skidåkare, är en lokal och internationell profil som vi fick äran att ha som ambassadör under 2022.

Emelies ord om att vara ambassadör för Nybergs Bil.

"Jag växte upp med Volvo, övningskörde i Volvo, min första egna bil var en Volvo och nu är jag tillbaka. 😃 Känner mig stolt över att få presentera att jag är ny ambassadör för Nybergs Bil & extra roligt att ni vill vara med på mitt nya kapitel i Livet! Ser med glädje fram emot vad vi kommer hitta på tillsammans framöver👏🏼 Stort Tack!"