Nybergs expanderar med Autoexperten

Nybergs Bil går in som delägare i Fordonsteknik Autoexperten i Jönköping och etablerar även Autoexperten i Habo.

Pressmeddelande

Nybergs Bil går in som delägare i Fordonsteknik Autoexperten i Jönköping och etablerar även Autoexperten i Habo

Nybergs Bil tar ytterligare kliv och breddar utbudet till kunderna genom märkesoberoende verkstad. Nybergs Bil förvärvar delar av Fordonsteknik Autoexperten i Jönköping. Detta sker genom ett partnerskap tillsammans med KGK Verkstad, där Nybergs Bil står som majoritetsägare. Utöver detta förvärv etableras även verkstad med Autoexperten i Nybergs regi på anläggningen i Kärnekulla, Habo.

Nybergs Bil är stolta över den fortsatta utvecklingen i vår expansion med fokus på den lokala marknaden. Att bredda utbudet för kunderna genom samarbetsavtal med Autoexperten går helt i linje med strategin att hjälpa kunden med hela bilägandet, oavsett märke.

Expansionen och etableringen sker under våren och sommaren.

”Vi är oerhört glada och stolta över att växa i den så viktiga serviceaffären och bredda vårt erbjudande. Vi fortsätter vår resa att stärka vår lokala positionering i Jönköpingsregionen och ser fram emot samarbetet och expansionen tillsammans med Autoexperten” säger Robert Bloom, VD Nybergs Bil.

Autoexperten fortsätter

"Vi ser med glädje framemot detta nya samarbete, tillsammans utökar vi nu kunderbjudandet i Jönköpingsområdet. Vår gemensamma syn på värdet av att leverera en bra upplevelse för våra kunder borgar för en fortsatt god expansion." Säger Peter Segerdahl, VD KGK Verkstad.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Robert Bloom, VD Nybergs Bil

Tel: 036-30 46 01
Mail: robert.bloom@nybergsbil.se

Nybergs Bil är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Mazda, Maxus och BYD transportbilar. De har bilförsäljning (nya bilar, transportbilar och begagnade bilar), serviceverkstäder, skadeverkstad, Hertz Biluthyrning, Rulla bilpool, däckverkstad, butik och bilvård. De har ca 140 anställda, säljer ca 3500 bilar per år, omsätter ca 1 miljard och finns på orterna Jönköping, Nässjö och Habo.

Autoexperten är en rikstäckande bilverkstadskedja i Sverige med cirka 360 bilverkstäder som är anslutna till bolagets verkstadskoncept. Alla bilverkstäder ägs och drivs som egna företag. Bolaget har dessutom 54 butiker för försäljning av tillbehör och reservdelar till bilar.

Autoexpertens bilverkstäder erbjuder bilägare ett tryggt bilägande med fri assistansförsärkring vid service, delar som motsvarar originalkvalitet med tre års funktionsgaranti, utbildade fordonsmekaniker och en central servicefunktion med personlig service mellan 07-22 varje dag.