Gratis mensskydd på våra anläggningar

Nu har vi installerat automater från Redlocker innehållande fria mensskydd för våra kvinnliga besökare, kunder och medarbetare. Läs mer nedan.

Tack vare att mensskydden finns lättillgängliga kan man alltid känna sig trygg om mensen skulle komma oväntat eller om man har glömt ta med sig mensskydd. Det ökar tryggheten inte bara för egen personal, utan även för gäster och externa besökare såsom kunder, rekryteringar och leverantörer. Det vi gör idag påverkar vårt framtida samhälle och framtidens generationer kommer att välja arbetsgivare som värdesätter jämställdhet.

Kommentar från oss

”Att skaffa gratis mensskydd för våra anställda, kunder och besökare var ett enkelt beslut av många anledningar. Det är helt i linje med vårt hållbarhetsarbete och utvalda globala mål. Vi sparar tid, energi och arbetskraft då undersökningar visar att många kvinnor lämnar arbetet för att åka hem när den oväntade mensen dyker upp. Tyvärr är detta något som inte talas om på grund av tabun som råder vilket vi också vill vara en del av att krossa den tabun för morgondagens mer jämställda samhälle.” Säger Lovisa Leijonko, Varumärkes- och hållbarhetschef Nybergs Bil.