Nu ökar vi med XPENG i Habo

Nybergs Bil är stolta över att meddela den senaste utvecklingen i vår expansion - vi utökar vårt imponerande sortiment genom att introducera XPENG som ytterligare ett nytt varumärke hos oss.

Nybergs Bil växer med nytt varumärke, XPENG, och satsar i Habo.

Nybergs Bil är stolta över att meddela den senaste utvecklingen i vår expansion - vi utökar vårt imponerande sortiment genom att introducera XPENG som ytterligare ett nytt varumärke hos oss.

XPENG är i stor framfart i Sverige och vi är glada att vara med på denna resa. Tillsammans med Tosito har vi möjligheterna att utöka vår anläggning i Habo med ett exklusivt showroom för XPENG där vi har förutsättningarna att skapa en riktigt bra kundupplevelse.

”Vi är stolta över att fått förtroendet att bli en komplett återförsäljare för XPENG i Jönköpingsregionen. Och därmed bedriva allt från försäljning, service och reparationer, från vår anläggning i Habo. Vi kommer kunna erbjuda ett exklusivt showroom i en välkomnande atmosfär och fina möjligheter att upptäcka nya XPENG . Detta möjliggör ytterligare ett breddat utbud och erbjudande till våra kunder och följer vår strategi att växa lokalt i vår region. Vi ser väldigt positivt på detta samarbete och en ljus framtid tillsammans med XPENG.” Säger Robert Bloom, VD Nybergs Bil.

I takt med att XPENG Sverige fortsätter att expandera är vi glada över att kunna presentera vårt senaste samarbete med Nybergs Bil i Jönköping. Detta strategiska steg i vår svenska expansionsplan understryker vårt engagemang för att möta de växande behoven av smarta elbilar i denna starka region. Genom att utöka vår närvaro i Jönköpingsområdet tillsammans med Nybergs Bil vill vi inte bara förbättra tillgängligheten av våra produkter utan också leverera en exceptionell bilupplevelse som överträffar förväntningarna." Marcus Rosenborg, Head of Sales XPENG Sverige.

”Det är väldigt roligt att Nybergs Bil fått en så lyckad start i deras nya anläggning på Kärnekulla i Habo. Vi är glada över att de vill fortsätta satsa i Habo genom att erbjuda varumärket XPENG, ett spännande varumärke som definitivt kommer att höja upplevelsen ytterligare i bilhallen. Vi önskar Nybergs och XPENG stort lycka till med deras gemensamma satsning och ser fram emot att följa resan framåt. ” Tommy Fritz, VD Tosito

Vi inbjuder alla våra kunder och samarbetspartners att besöka vår utökade anläggning i Habo framöver. Vi kan redan nu hjälpa intresserade kunder med en ny XPENG och under sommaren kommer vårt showroom bli klart och invigas.

VIP-visning av nya XPENG G6

Snart öppnar vi portarna för ny märket XPENG i Habo. Men redan nu har vi fått en unik möjlighet att förhandsvisa nya XPENG G6. Bilen finns hos oss endast en dag, den 23 april. Ett unikt tillfälle att få uppleva XPENG. Vi visar också P7 och G9.

Läs mer och anmäl dig till någon av våra VIP-visningar.