Hoppa till huvudinnehållet

Nybergs Bil AB och Lynk & Co skriver historia!

Nybergs Bil utökar med Lynk & Co

Det är med stor stolthet och glädje som Nybergs Bil nu har ingått avtal med Lynk & Co och därmed blivit den allra första återförsäljaren av Lynk & Co i hela Europa! Detta är inte bara ett historiskt ögonblick för Nybergs Bil, utan också en stark bekräftelse på deras position som en ledande lokal aktör inom bilbranschen.

Lynk & Co representerar framtidens mobilitet med sitt fokus på laddhybrider och en spännande portfölj av helelektriska bilar som lanseras inom kort. Genom detta partnerskap är Nybergs Bil otroligt glada över att få vara en del av Lynk & Co’s resa och därmed bredda sin produktportfölj ytterligare. Nybergs Bils ambition är att erbjuda sina kunder ett ännu större och mer varierat urval av starka varumärken.

"Vi känner oss otroligt hedrade att ha fått detta förtroende att som första återförsäljare i Europa få möjligheten att tillsammans med Lynk & Co skapa en ny historia med detta spännande varumärke. Ett samarbete som också kommer att tillföra ytterligare valmöjligheter för våra kunder. Vi har sedan ett antal år tillbaka varit en auktoriserad servicepartner till Lynk & Co och har mycket goda erfarenheter av såväl produkterna som organisationen i Sverige", säger Robert Bloom, VD för Nybergs Bil.

Lynk & Co fortsätter

"Vi är glada över att vi startar vår försäljning via återförsäljare tillsammans med Nybergs Bil som en av våra återförsäljare i Sverige, en nyckelmarknad för Lynk & Co. Nybergs Bils starka lokala närvaro och djupa relation med svenska kunder gör dem till en idealisk partner för att öka vår marknadsandel. Tillsammans gör vi hållbar och uppkopplad mobilitet mer tillgänglig i ett land som värdesätter innovation och framåtblickande lösningar," säger Patric Holm, Vice President of Market Area Nordics & Southern Europe.

Med detta nya samarbete befäster Nybergs Bil sin roll som en nyckelaktör på marknaden och ser fram emot att erbjuda sina kunder tillgång till framtidens hållbara och innovativa bilar.

För mer information, vänligen kontakta:
Robert Bloom, VD Nybergs Bil
Tel: 036-30 46 01
E-post: robert.bloom@nybergsbil.se

Nybergs Bil är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Mazda, FIAT, XPENG, Lynk&Co och Maxus. De har bilförsäljning (nya bilar, transportbilar och begagnade bilar), serviceverkstäder, skadeverkstad, däckverkstad, butik, bilvård, Hertz Biluthyrning och Rulla bilpool,. De har ca 140 anställda, säljer ca 3500 bilar per år, omsätter ca 1 miljard och finns på orterna Jönköping, Nässjö och Habo.