Skadeverkstad Nässjö - vi reparerar din skadade bil

En olycka händer lätt och vi hjälper dig i vår skadeverkstad i Nässjö om du har krockat med din bil och fått en plåtskada. Vi tar också hand om mindre skador som parkeringsskador och bucklor. Slipp krångliga kontakter med försäkringsbolag. Vi hjälper dig med skadeanmälan och andra administrativa uppgifter samt sköter kontakten med de flesta försäkringsbolag. Behöver du en hyrbil ordnar vi självklart det.

Ha med en skadeanmälan försäkringsbrev eller någon annan bekräftelse från ditt försäkringsbolag.

När du kommer in med din bil för skadebesiktning, bör du ha med dig en skadeanmälan, försäkringsbrev eller någon annan bekräftelse från ditt försäkringsbolag.

Givetvis besiktigar och utför vi reparationer åt de flesta försäkringsbolag. Har du ett Renault eller Volvokort för privatpersoner kan du dela upp din eventuella självrisk på fyra månader ränte- och avgiftsfritt.

Vi byggde din bil

Låt oss berätta hur viktig din vindruta är. Vi byter vindruta eller lagar stenskott. Boka tid? I Jönköping 036-30 46 30 och i Nässjö 0380-37 37 37.

Vad händer efter du har fått en skada på en bil?

 • Anmäl
  Har du Volvia, Renaultförsäkring eller Daciaförsäkring kan du anmäla skadan hos oss eller via webben. Har du ett annat försäkringsbolag får du först anmäla skada till dem.
 • Boka tid för skadebesiktning eller gör själv via Volvias app
  Gör skadebesiktningen själv via Volvias app. Har du Volvia eller Renault försäkring kan du enkelt göra skadebesiktningen genom att fotografera skadan enligt instruktioner i deras app. Vi kontaktar dig sedan om vi behöver veta mer. Se till att bilen är ren när du fotograferar och att du har bra ljus, men inga direkta reflexer.
 • Besked
  Oftast får du besked inom ett par timmar om vad som behöver åtgärdas.
 • Reparera
  Specialutbildade tekniker reparerar din bil med originaldelar enligt anvisningar från märket.
 • Hämta och betala
  Vi kontaktar dig när bilen är färdig. Eventuell självrisk betalas och sen är det färdigt.