MAXUS = eldrivna transportbilar för snabb leverans

Maxus transportbilar drivs på 100% el och har en räckvidd upp till 342 km (WLTP). Transportbilarna är konstruerade från grunden som en elbil, inte en ombyggd diesel- eller bensinbil vilket gör att man har sparat 200 kg i konstruktionsvikt vilket ger en högre nyttolast. Med högsta komfort och ergonomi får du en upplevelse av att köra en modern personbil snarare än en transportbil. Välj mellan e-Deliver 3, e-Deliver 9 eller e-Deliver 9 Chassi.

Maxus transportbilar finns för snabb leverans!

Trött på långa leveranstider? Hos oss kan du beställa med ny transportbil och få en snabb leverans inom några veckor. Kontakta våra transportbilssäljare >

Maxus e-Deliver 3 - världens första eltransportbil

Maxus e-Deliver 3, världens första el-transportbil, är konstruerad som en elbil från grunden. E-Deliver 3 är inte en ombyggd diesel- eller bensinbil. Med anledning av detta så har man sparat hela 200 kg på konstruktionsvikten vilket ger hög nyttolast.

E-Deliver 3 kommer i två olika längder med lastvolym på 4,8 och 6,3 m3 och upp till 1000 kg nyttolast. I den långa varianten får du en lastlängd upp till 270 cm.

Batteripaket på 35 och 52,5 kWt ger klassledande räckvidd.

När du laddar med en laddbox via den integrerade 6,6 kW-laddaren tar det ca 6 timmar att ladda batteriet på 35 kWh och 8 timmar att ladda 52,5 kWh-batteriet.

Med en snabbladdare (DC) minskar laddningstiden ner till endast 45 minuter beroende på effekt i laddstationen.

Generösa garantier. Det är tryggt att köpa och äga en Maxus. Bilen har en nybilsgaranti i hela 5 år/10 000 mil och en batterigaranti i 8 år/16 000 mil på högspänningsbatteriet, rostskyddsgaranti i 10 år och lackgaranti i 3 år. Dessutom ingår Maxus vägassistans i 3 år vilket innebär att får hjälp om du problem på vägen, dygnet runt, i hela Europa. Allt detta ingår i priset.

Läs mer om Maxus e-Deliver 3 >

Maxus e-Deliver 9 eltransportbil med maximal plats och komfort.

Ibland krävs det stort lastutrymme utan att man vill tumma på komforten för föraren. Med elektriska Maxus e-Deliver 9 får du både och.

E-Deliver 9 imponerar på den mest kritiska föraren med sin genomtänkta ergonomi, utmärkta sittkomfort och höga kvalitetsutförande. Den som kör en Maxus e-Deliver 9 får uppleva en modern personbil, och inte en transportbil.

Maxus e-Deliver 9 är också extremt praktisk. Välj mellan en bil med lastutrymme på 9,7m³ eller 11m³ och en maximal lastkapacitet på upp till 1.125 kg.

Maxus e-Deliver9 erbjuder det utrymme du kan förvänta dig av en skåpbil. Förutom bakdörrarna kan godset även lastas och lossas genom en stor sidodörr på passagerarsidan.

e-Deliver 9 har en räckvidd på upp till 296 km* (WLTP combined).

Läs mer om Maxus e-Deliver 9 >

Maxus e-Deliver 9 Chassis - specialanpassat skåp och flak

Maxus har ett stort utbud av elektriska transportbilarbilar och utökar nu sitt sortiment ytterligare. E-Deliver 9 är en mycket flexibel elektrisk plattform, och kan levereras med flera olika specialanpassningar med både skåp och flak. Premiumskänsla i hytten med utmärkt sittkomfort.

Vi bygger om e-Deliver 9 i samarbete med lokala påbyggare, och ombyggnaderna består av fast och lätt material för att optimera fordonets nyttolast. Upp till 17,4 m3 skåp. Tillgänglig med bakgavellyft.

Läs mer om Maxus e-Deliver 9 chassis >

Vill du provköra eller beställa en transportbil med snabb leverans kontakta våra säljare så hjälper vi dig >

Reserverar oss för eventuella skrivfel.