Mazda2 Hybrid klarar mil efter mil.

Mazda2 Hybrid använder både bensin- och elmotorer. Genom hybridtekniken samlar bilen energi när den rullar, sakta ner eller bromsar, och använder den för att ladda batteriet.

Den moderna designen, automatiska växellådan som standard och avancerade aktiva säkerhetsfunktioner gör Mazda2 Hybrid till en perfekt följeslagare för både korta och långa resor. Oavsett om du navigerar genom stadens trånga gator eller ger dig ut på motorvägen, kan du förvänta dig en smidig och trygg körupplevelse. Så låt Mazda2 Hybrid följa med dig på dina äventyr och njut av varje resa med dess kombination av effektivitet, teknik och säkerhet.

Privatleasa Mazda2 Hybrid från 3695 kr/månad.

Mazda2 Hybrid är det ultimata valet för stadskörning. Med sin smarta hybridteknik anpassar den sig smidigt mellan eldrift, bensin och olika kombinationer för att uppnå optimal bränsleeffektivitet. Trots sitt kompakta format erbjuder den teknologi och komfort som vanligtvis förknippas med större bilar. 

Låg bränsleförbrukning mellan 0.38-0.43/100 km ( enligt WLTP) ger en låg skatt på endast 1644 kr per år.

Privatleasa Mazda2 Hybrid 116 hk Centre-line från 3695 kr/mån inklusive service.

Välutrustad med: 16" lättmetallfäglar, adaptiv farthållare, automatiskt helljus, eluppvärmd ratt, backkamera, automat mm.

Vi har ett fåtal hemma för snabb leverans.