Maxus e-Deliver 3 - nu med statlig klimatpremie.

Regeringen har tagit ett betydande steg för att påskynda övergången till eldrivna fordon genom att införa ett nytt tillfälligt stöd för lätta ellastbilar. Dessutom kommer små- och medelstora företag som investerar i utsläppsfria tunga lastbilar att kunna dra nytta av ett utökat stöd. För att anpassa till ändringarna i EU:s statsstödsregler justeras även klimatpremien.

Det nya beslutet innebär att den som väljer att köpa en lätt ellastbil kan erhålla upp till 50 000 kronor i stöd per lastbil. Denna satsning syftar till att främja användningen av miljövänliga fordon och minska utsläppen från den tunga transportsektorn. Genom att stödja både lätta och tunga ellastbilar signalerar regeringen sitt åtagande för att accelerera övergången till en hållbarare och mer miljövänlig fordonsflotta.

Maxus e-Deliver 3, världens första el-transportbil, är konstruerad som en elbil från grunden. E-Deliver 3 är inte en ombyggd diesel- eller bensinbil. Med anledning av detta så har man sparat hela 200 kg på konstruktionsvikten vilket ger hög nyttolast. Just nu kraftigt sänkta priser under lagerrensningen.

Dubbel miljöbonus! Mellan 13/-29/2 kan du få både statligt klimatpremie och Maxus miljöbonus. Kontakta oss för mer information.

Maxus e-Deliver 3 nu med 30 000 kr i Maxus miljöbonus.

Vi har ett fåtal välutrustade Maxus e-Deliver 3 för omgående leverans.

Dubbel miljöbonus! Mellan 13/-29/2 får du förutom en riktigt bra elbil Maxus miljöbonus på 30 000 kr och kan ansöka om statliga klimatpremien.** Kontakta oss för mer information. Statliga klimatpremien är ej avdragen i priserna nedan och söks innan du beställer bilen. Läs mer här om hur du söker statliga klimatpremien >

Maxus e-Deliver 3 SWB från 2560 kr/mån.*

Maxus e-Deliver 3 LWB från 2725 kr/mån.*

Pris från 329 900 kr. Ord pris 389 900 kr.

Bilarna är utrustade med:

  • Apple Carplay
  • Snabbladdning
  • Parkeringssensor bak
  • Backkamera
  • Farthållare
  • Inklädnad väggar, golv och tak
  • E-Deliver 3 SWB räckvidd 238 km WLTP
  • E-Deliver 3 LWE räckvidd 228 km WLTP

Investera i en framtid med innovativ och hållbar mobilitet. Kontakta oss nu för att ta reda på mer och boka din provkörning!

Maxus e-Deliver 3 kommer i två olika längder med lastvolym på 4,8 och 6,3 m3 och upp till 1000 kg nyttolast. I den långa varianten får du en lastlängd upp till 270 cm.

Batteripaket på 35 och 52,5 kWt ger klassledande räckvidd.

När du laddar med en laddbox via den integrerade 6,6 kW-laddaren tar det ca 6 timmar att ladda batteriet på 35 kWh och 8 timmar att ladda 52,5 kWh-batteriet.

Med en snabbladdare (DC) minskar laddningstiden ner till endast 45 minuter beroende på effekt i laddstationen.

Generösa garantier. Det är tryggt att köpa och äga en Maxus. Bilen har en nybilsgaranti i hela 5 år/10 000 mil och en batterigaranti i 8 år/16 000 mil på högspänningsbatteriet, rostskyddsgaranti i 10 år och lackgaranti i 3 år. Dessutom ingår Maxus vägassistans i 3 år vilket innebär att får hjälp om du problem på vägen, dygnet runt, i hela Europa. Allt detta ingår i priset.

Alla priser är exklusive moms. Erbjudandena gäller 13-29/2 2024 vid köp av ett begränsat antal Maxus E-Deliver 3 lagerbilar. Maxus miljöbonusen är avdragen i priset. *Leasing 30% kontant, 36 månader, ränta 7,95%, restvärde e-Deliver 3 SWB 55%, restvärde e-Deliver 3 LWB 55%. Reserverar oss för eventuella ändringar eller skrivfel. Statliga klimatpremien är ej avräknad i priset.