Golvteam

Golvteam sökte en elbil som var bra för miljö, hade bra pris och tillräcklig räckvidd. Valet blev Maxus eltransportbilar.

Golvteam i Huskvarna AB startades 2004 och är nu en del av Håndverksgruppen som är en kund- och serviceinriktad koncern bestående av gedigna och professionella hantverksföretag spridda över Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Golvteam har en stor bredd där flera av deras anställda har över 30 års branscherfarenhet.

Golvteam tror att ett trevlig bemötande med kunden i centrum skapar harmoni och många lyckade affärer. Deras målsättning är att ge kunden den service och vägledning som behövs för att känna sig trygg och nöjd med sina val. Givetvis är ed även ett auktoriserat golvföretag inom GBR och medlem i GVK, golvbranschens våtrumskontroll.

Golvteam väljer Maxus eltransportbil för miljön, ekonomin och lastförmågan..

Göran Granquist, VD på Golvteam, berättar varför de valde Maxus eltransportbilar.

"Vi ville hitta en miljövänlig bil till bra pris och med tillräcklig räddvidd. Vi har kört Maxus i 1 år nu och vill tacka Nybergs Bil för fantastisk service när vi skulle gå över till elbilar. Det kändes rätt i tiden att köpa elbilar och vi valde en Maxus E-Deliver lång modell som har ca 25 mils räckvidd.

Det har fungerat fint att gå över till elbil. Vi laddar bilarna på firman och har även installerat solceller på taket så det gör en hel del på bränslekostnaderna.

Vi rekommenderar Maxus till andra företagare då de har bra räckvidd och bra lastutrymme. Servicebilarna är viktiga i vår verksamhet och bilar som står på verkstaden ställer till problem och kostar pengar i förlorade arbetstimmar. Därför är det viktigt med en bra serviceverkstad och på nära håll. Hos Nybergs bil har vi en direktkontakt med vår tekniker."

Göran Granquist, VD, Golvteam