Boka service och reparation direkt hos en Personlig Servicetekniker

En personlig servicetekniker är expert och känner din bil och vet vad som behövs för att den skall rulla tryggt och säkert.

Våra tekniker jobbar enligt våra varumärkens originalmetoder och använder alltid märkes Originaldelar – allt för att din bil skall fungera som du förväntar dig.

Det är alltid samma person som tar hand om din bil varje gång du lämnar den hos oss. För att det ska bli extra smidigt bokar du bilservice eller reparation direkt hos teknikern, denne svarar på era frågor samt hjälper er att boka eventuell kundbil under servicetillfället.

Personlig servicetekniker Jönköping

Förstärker service på Höglandet - verkstad i Eksjö flyttas till Nässjö.

Dagens bilar är fulla av avancerad teknik och nu samlar vi all kompetens och specialutrustning under ett tak. Den 2 januari 2020 slog vi ihop två av våra verkstäder och flyttade verksamheten i Eksjö till Nässjö. Flytten innebär generösare öppettider, mer service och fler fördelar för våra kunder. I vår moderna anläggning i Nässjö har vi också bilförsäljning, reservdelsbutik och Hertz biluthyrning. Befintlig personal ifrån Eksjö flyttade med så du kan låta samma tekniker arbeta med din bil. Varmt välkommen.