Skadeverkstad - vi reparerar din skadade bil

En olycka händer lätt och vi hjälper dig i vår skadeverkstad om du har krockat med din bil och fått en plåtskada. Vi tar också hand om mindre skador som parkeringsskador och bucklor.

Slipp krångliga kontakter med försäkringsbolag. Vi hjälper dig med skadeanmälan och andra administrativa uppgifter samt sköter kontakten med de flesta försäkringsbolag. Behöver du en hyrbil ordnar vi självklart det.

När du kommer in med din bil för skadebesiktning, bör du ha med dig en skadeanmälan, försäkringsbrev eller någon annan bekräftelse från ditt försäkringsbolag.

Givetvis besiktigar och utför vi reparationer åt de flesta försäkringsbolag. Har du ett Renault eller Volvokort för privatpersoner kan du dela upp din eventuella självrisk på fyra månader ränte- och avgiftsfritt.

I Jönköping bygger vi om lokalen där butik, Hertz och kundservice för verkstad och skadeverkstad är och har flyttat över administrationen till bilhallen. Läs mer och se karta >

  • Vi byggde din bil

    Låt oss berätta hur viktig din vindruta är. Byte av vindruta 1600:- eller lagning av stenskott 100:-*. Boka tid? I Jönköping 036-30 46 30 och i Nässjö 0380-37 37 37. * För privatpersoner med försäkring hos Volvia.

Vad händer efter du har fått en skada på en bil?

Boka tid för besiktning av skador