Nybergs Roadshow

Vi åker ut längs vägarna och visar upp vårt stora utbud av personbilar och transportbilar från våra märken Volvo och Renault. Just nu har vi två stopp inplanerade.

 • Torsvik 21 oktober
 • Hedenstorp 22 oktober

Jobbar du på något av dessa områden? Välkommen att prata med oss, titta på vårt utbud och boka in dig på provkörning. Vi bjuder på lunch! Vi behöver bara veta när du kan komma och om du vill ha mat för att minska matsvinnet och bjuda på ett så bra event som möjligt.

Planerade stopp hösten 2020

 • Roadshow-stopp-2020-Torsvik

  Torsvik 21 okt

  Första stoppet för hösten blir på June Emballages entréplan på Torsvik. Adress: Momarken 38. Vi finns på plats mellan 11-13 onsdagen den 21 oktober.

 • Roadshow-Stopp-2020-Hedenstorp

  Hedenstorp 22 okt

  Andra stoppet blir på OnePartnerGrops parkeringsplan på Hedenstorp. Adress: Mogölsvägen 4. Vi finns på plats mellan 11-13 torsdagen den 22 oktober.

 • Tredje advent Nybergs Bil julkalender adventskalender lackförsegling bilerbjudande Jönköping Nässjö Eksjö

  Tävla om polermaskin

  För alla som kommer på eventet och anmäler sig i formuläret nedan finns det möjlighet att tävla om ett riktigt populärt polerkit från TurtleWax värde 1469 kr. Klicka i boxen i anmälan så är du med i tävlingen.

 • 3:e advent Nybergs Bilspa Premium Biltvätt Nybergs Bil Jönköping Julkalender erbjudande adventskalender

  Erbjudanden på plats

  Vill ni prata tillbehör till bil eller transportbil. Eller är ni intresserad av bilvårdslösning till ert företags bilflotta? Vi kommer ha både personal och erbjudanden från vår butik samt Bilspa på plats.

Anmäl dig här

Vilket Roadshow-stopp passar dig?
Torsvik 21 oktHedenstorp 22 okt
Välj en tid som passar dig för lunch:
11.00-11.3011.30-12.0012.00-12.3012.30-13.00

*Behandlingen av personuppgifterna sker i enlighet med aktuella lagar och regler med fokus på att skydda den personliga integriteten när personuppgifterna hanteras. Vi sparar dina uppgifter så vi kan delge dig information och ev inbjudningar eller erbjudanden. Läs mer om vår integritetspolicy.

**Alla som anmäler sig har möjligheten att vara med och tävla om en Turtle Wax Polermaskin värde 1 196 kr. Det räcker med att klicka i boxen nedan om du vill vara med och tävla.

Ja, jag vill vara med i tävlingen**