Bilverkstad för Volvo, Renault och Dacia

Välkommen till vår verkstad om du ska serva eller reparera din Volvo, Renault eller Dacia. Bibehåll värdet på din bil med en Originalservice. Specialutbildade tekniker arbetar med din bil för att den ska fungera bättre och längre.

Våra Personliga Servicetekniker utför AC-reparation. En fungerande air condition är ett måste i bilen, framförallt under sommaren. Vi reparerar din trasiga AC.

Vi använder alltid Originaldelar, delar som din bil är byggd och testad med. Vi ser till att din bil fortsätter ta dig till jobbet, vänner och på semester på ett tryggt och säkert sätt.

 

Hos oss får du alltid:

– Personlig Servicetekniker

Fast pris i förväg på service och bilreparationer.

Servicegaranti

Assistansförsäkring på köpet vid Originalservice av bilar upp till 10 år.

– Fri uppgradering av bilen mjukvara i samband med Originalservice.

 

Har du besiktigat bilen och fått en anmärkning är vi ackrediterade att släcka 2:or.

I Jönköping bygger vi om lokalen där butik, Hertz och kundservice för verkstad och skadeverkstad är och har flyttat över administrationen till bilhallen. Läs mer och se karta >

 

Vi förstärker servicen på Höglandet och slår ihop våra två verkstäder.
Den 2 januari 2020 flyttade vi verkstaden i Eksjö till Nässjö. Bor du i Eksjö med omnejd och behöver reparera eller serva bilen är du välkommen till vår bilverkstad i Nässjö. Teknikerna som arbetade i Eksjö fortsätter arbeta i vår verkstad i Nässjö. Läs allt om flytten här.