Lediga tjänster hos Nybergs Bil

Här nedan ser du vilka tjänster vi har lediga just nu.

Framtidens bilsäljare

Nybergs Bil Volvosäljare bilförsäljare Volvo Jönköping

Vi söker framtidens bilsäljare

 

Vill du vara en del av ett vinnande team och arbeta i en snabb och spännande bransch med ett riktigt starkt varumärke som Volvo? Då har vi jobbet för dig.

 

Vi erbjuder en attraktiv tjänst med många möjligheter för dig som vill vara med och utveckla och stärka vår försäljningsavdelning. Som säljare av Volvos bilmodeller kommer du att arbeta med ett starkt och attraktivt varumärke som ligger i framkant i branschen. Digitalisering, hållbarhet och elektrifiering står i fokus. 

Du erbjuder ett stort engagemang i din framtida roll som säljare. Du är Social, positiv och noggrann då vi är ett starkt försäljningsteam som jobbar tillsammans mot både gemensamma och individuella mål. Du brinner för försäljning och där kundens behov är det av största vikt. Kanske har du erfarenhet från bilbranschen eller liknande säljtjänst. 

Att vara en del av Nybergs Bil innebär en stor gemenskap då vi har en stark och härlig företagskultur och en tydlig vision – att leverera en upplevelse i världsklass. Vi är under ständig utveckling i en spännande bransch med många möjligheter. Vi är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia och har bilförsäljning (nya bilar, transportbilar och begagnade bilar), serviceverkstäder, skadeverkstad, Hertz Biluthyrning, Rulla bilpool, däckverkstad, butik och bilvård. Vi säljer ca 3500 bilar per år och omsätter ca 1 miljard. Vi är ca 140 stycken anställda och finns på orterna Jönköping och Nässjö. 

Placeringsort för tjänsten: Jönköping

Ansök senast 8 januari genom att skicka in din ansökan till mattias.geller@nybergsbil.se Rekrytering sker löpande. 

Har du frågor? Kontakta:
Mattias Geller, Märkeschef Volvo.
Mail: mattias.geller@nybergsbil.se
Telefon: 036-304631. 

Spontanansökan

Ifall det inte finns några lediga tjänster kan du alltid skicka in en spontanansökan. Du är välkommen att göra det till:

 

Bilsäljare – jobb@nybergsbil.se

Hertz biluthyrning – li.oscarsson@nybergsbil.se

Mekaniker/verkstad/butik – anders.lund@nybergsbil.se

Ekonomi/administration – christer.gunnerlind@nybergsbil.se

Marknadsföring – susanne.enger@nybergsbil.se