Lediga tjänster hos Nybergs Bil

Här nedan ser du vilka tjänster vi har lediga just nu.

Volvotekniker till verkstaden

personlig servicetekniker Nybergs Bil Jönköping Nässjö

Vill du vara en del av en spännande framtid? Vi söker fler lagkamrater till vår verkstad.

 

Vi erbjuder en spännande tjänst som Volvotekniker där du är en del av två härliga världar – framtiden och gemenskapen. Volvo Cars är inne i kanske den mest spännande tiden någonsin, med alltmer digitala och elektrifierade bilar. Dagens Volvobilar är laddade med teknik och i en ny Volvobil finns det över 100 styrenheter som kommunicerar i olika nätverk. Den snabba utvecklingen gör att vi satsar mycket på utveckling för våra tekniker genom utbildningar, on-line-kurser med mera.

I våra moderna verkstäder sätter vi ett värde i samarbete och omväxlande arbetsuppgifter. Som Personlig Servicetekniker planerar du själv din egen dag och har direktkontakt med dina kunder. Du möter upp när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning.

Du erbjuder ett stort engagemang och kundfokus. Du är social, noggrann och lösningsorienterad. Du har flera års erfarenhet som mekaniker eller tekniker och har B-körkort.

Att vara en del av Nybergs Bil innebär en stor gemenskap då vi har en stark och härlig företagskultur och en tydlig vision – att leverera en upplevelse i världsklass. Vi är under ständig utveckling i en spännande bransch med många möjligheter. Vi är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, LEVC och Maxus. Vi har bilförsäljning (nya bilar, transportbilar och begagnade bilar), serviceverkstäder, skadeverkstad, Hertz Biluthyrning, Rulla bilpool, däckverkstad, butik och bilvård. Vi säljer ca 3500 bilar per år och omsätter ca 1 miljard. Vi är ca 140 stycken anställda och finns på orterna Jönköping och Nässjö.

Placeringsort för tjänsten: Jönköping

Anställningsform: Heltid tillsvidareanställning

Ansök snarast genom att skicka in din ansökan till magnus.gustavsson@nybergsbil.se

Rekrytering sker löpande.

Har du frågor? Kontakta:
Magnus Gustavsson, verkstadschef
Mail: magnus.gustavsson@nybergsbil.se
Telefon: 036-304653

Spontanansökan

Ifall det inte finns några lediga tjänster kan du alltid skicka in en spontanansökan. Du är välkommen att göra det till:

 

Bilsäljare – jobb@nybergsbil.se

Hertz biluthyrning – li.oscarsson@nybergsbil.se

Mekaniker/verkstad/butik – anders.lund@nybergsbil.se

Ekonomi/administration – christer.gunnerlind@nybergsbil.se

Marknadsföring – susanne.enger@nybergsbil.se