Lediga tjänster hos Nybergs Bil

Här nedan ser du vilka tjänster vi har lediga just nu.

Vi utökar och söker en logistik- och bilvårdschef

chef skadeverkstad

Vill du leda ett team och driva och utveckla våra logistik- och bilvårdsavdelningar i Jönköping och Nässjö?

Vi erbjuder en attraktiv tjänst med många möjligheter att utvecklas.
Logistik: I bilaffären är det viktigt för oss att ha en optimerad och effektiv flödesprocess av bilar. Logistiken är avgörande för att vi ska kunna hålla korta ledtider och snabbt få ut våra begagnade bilar på marknaden och säkerställa en hög omsättningshastighet. Vi behöver effektiva logistiklösningar att hämta och lämna bilar i vårt område.

Bilvård: Vi ser en stor tillväxtpotential i vår bilvårdsaffär och har som målsättning att bli Jönköpings största Bilvårdscenter. Vi storsatsar i vår nyrenoverade verkstad och vill växa genom att erbjuda bilvård till alla våra kunder när de köper bil och lämnar in sin bil på service. Vi vill också växa genom att erbjuda bilvård till alla bilmärken oavsett var de har köpt bilen.

Du erbjuder ett stort engagemang och modernt ledarskap. Du är öppen, prestigelös och brinner för att motivera dina medarbetare. Du är också tydlig och ansvarsfull för att kunna leda och fördela arbetet inom teamet och planera produktionsflöden för en hållbar verksamhet. Kontinuerligt driver du förbättringsarbeten och utvecklar processer. För att nå framgång och lönsamhet är det viktigt att både medarbetare och kunder är nöjda.

Att vara en del av Nybergs Bil innebär en stor gemenskap då vi har en stark och härlig företagskultur och en tydlig vision – att leverera en upplevelse i världsklass. Vi är under ständig utveckling i en spännande bransch med många möjligheter. Vi är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia LEVC och Maxus och har bilförsäljning (nya bilar, transportbilar och begagnade bilar), serviceverkstäder, skadeverkstad, Hertz Biluthyrning, Rulla bilpool, däckverkstad, butik och bilvård. Vi säljer ca 3500 bilar per år och omsätter ca 1 miljard. Vi är ca 140 stycken anställda och finns på orterna Jönköping och Nässjö.

Placeringsort för tjänsten: Jönköping
Rekrytering sker löpande och med möjlighet till omgående tillsättning.

Har du frågor? Kontakta: Anders Lund
Telefon: 036-304662
Ansökan skickas till: anders.lund@nybergsbil.se

Spontanansökan

Ifall det inte finns några lediga tjänster kan du alltid skicka in en spontanansökan. Du är välkommen att göra det till:

 

Bilsäljare – jobb@nybergsbil.se

Hertz biluthyrning – li.oscarsson@nybergsbil.se

Mekaniker/verkstad/butik – anders.lund@nybergsbil.se

Ekonomi/administration – christer.gunnerlind@nybergsbil.se

Marknadsföring – susanne.enger@nybergsbil.se