Fiat Fiorino - smidig kompakt transportbil

Fiorino är pionjären inom sin kategori: kompakt, smidig och redo för arbete. Den kombinerar transportbilens funktionalitet med personbilens elegans, vilket gör den till en toppresterande bil när det gäller prestanda, komfort och transportkapacitet.

Leasa Fiat Fiorino från endast 999 kr/mån

Fiorino är en pålitlig partner för både företag och privatpersoner. Med sin kompakta storlek navigerar du den enkelt i stan. Den har ett generöst lastutrymme och tillräckligt med kraft för att klara tyngre transporter.

Just ni har vi specialerbjudande med endast 1.99% ränta.

Leasa Fiorino Nordic 80 hk diesel från 995 kr/mån*

Pris från 169 900 kr

Välkommen in och upplev Fiorino.

Fiorino har hög standardutrustning

Exempel på standardutrustning: Parkeringssensorer bak, 16” stålfälgar med navkapslar, takrails, komfort förar- & passagerarsäte med arm- & svankstöd, mellanvägg med extra ljudisolering, dimljus fram, lackad stötfångare​ m m.

Mått:
Lastvolym : ​2,5 m3​
Lastvikt : ​433 kg​
Lastlängd​: 1.523 mm​

Kontakta transportbilssäljare

MOHAMMED JACOUB
MOHAMMED JACOUB
Transportbilssäljare
Nybergs Bil Jönköping, Nybergs Bil Nässjö, Nybergs Bil Habo

*Avser modellen Fiat Fiorino med standardutrustning. Samtliga belopp är angivna exklusive moms.Leasingavgift per månad: 999 kr, avtalstid: 36 månader och restvärde: 94 188 kr.
Vid leverans utgår en särskild leasingavgift om 46 225 kr.Uppläggningsavgift och administrationsavgift tillkommer.Leasingavgiften är rörlig och kan t e x. ändras p g a. förändringar i det allmänna ränteläget.Sedvanlig kreditprövning sker. Bilen ska hanteras enligt anvisningar i instruktions- och serviceboken och leasetagaren ska på egen bekostnad svara för drift, skötsel, underhåll och reparation av bilen.
 

Förbrukning​, blandad körning WLTP :5,1 l/100 km.CO2-utsläpp WLTP: 133 g/km.