Rulla med Nybergs Bil - Jönköpings bästa bilpool

Tillgång till bil, när du vill. Nyservade och välstädade Renaultbilar, sällan mer än ett och ett halvt år gamla. Som medlem i Rulla slipper du fundera på service, däckbyte, besiktning, tvätt och andra måsten som ingår i bilägande. Och ändå har du alltid en bil till hands när du behöver.

Se var närmaste bilpool finns >

Rulla med Nybergs Bil - Jönköpings Bilpool

Så fungerar Rulla

Det är enkelt att rulla.

Du löser allt i appen. Boka den tid du behöver, hämta bilen, kör, och återlämna när du är klar. Alla våra bilar har fasta parkeringsplatser och bränsle, trängselskatt och försäkring ingår i priset.

 

BOKA
Bokning av bil sker i appen ”Rulla i Sverige” (App Store) (Google Play). I appen väljer du stad och på vilken bilpool vill du plocka upp bilen. Fyll i datum och tid och välj en bil som passar dina behov. Det finns olika modeller och storlekar. Mestadels Renaultbilar där flera av dem miljöklassade. 

 

LÅS UPP
Bilen låser du smidigt upp med appen. Dessutom ingår bränsle och bilens parkeringplats under hela din bokning.

 

KÖR
Du öppnar bilen med appen. Ta ett varv runt bilen och kolla så att allt ser okej ut. Sen är det bara att starta bilen.
När bokningstiden är slut, parkerar du bara bilen på samma ställe som du hämtade den.

 

TANKA?

Behöver du tanka bilen? Du ska alltid lämna tillbaka bilen med minst kvarts tank (gäller både el och andra drivmedel). Bränsle ingår i priset så vänligen kontakta kundtjänst: 010-405 54 05 (öppet dygnet runt). Alt åk till Nybergs Bil – Hertzdisken, Kålgårdsgatan 28 (öppet mån-fre 7-17) för hjälp med tankning.

Alla tankkort har tyvärr blivit bortplockade pga av återkommande skimmningar.

 

LÄMNA TILLBAKA
När bokningstiden är slut, parkerar du bara bilen på samma ställe som du hämtade den och glöm inte att avsluta din bokning appen.

Läs mer om hur det fungerar & bli medlem idag!