Välkommen på företagslunch i Jönköping

Nätverka med personer från olika branscher, lyssna på intressanta föredrag och ät en god lunch. Kommande lunch är i Jönköping.

Daybright

Räkna kronor, inte likes

 

Anders Nyström, strateg/partner på Daybright, guidar dig genom den snabba förändring som sker inom marknadskommunikation. Med ett helhetstänk inom digital marknadsföring så behöver du inte längre gissa dig till vad som ger resultat. Annat var det förr: ”jo, annonsen funkade nog ganska bra, det var en kund som sa att han hade sett den”.

Baksidan är att det blir svårare och svårare att hantera allt på egen hand – marknadsföring är idag ett lagarbete som måste innehålla flertalet unika kompetenser.

Anders tar upp frågor som;  hur tänker våra kunder, hur kan marknad och försäljning arbeta och hur kan vi bevisa lönsamhet.

 

När: onsdag den 1 juni

Var: Nybergs Bil, Odengatan 38  JÖNKÖPING

Tid: kl 12-13

ANMÄL DIG HÄR >

Vill du, ditt företag, vara med och hålla en inspirerande föreläsning eller har tips på intressanta ämnen kan du maila susanne.enger@nybergsbil.se

Anmäl dig senast 26 maj för kostnadsfri lunch. Antalet platser är begränsat. Max 2 per företag. Anmälan är bindande och no-show faktureras med 200 kr ex moms.

 

Premiär för två nya bilmärken

Maxus e-Deliver 9 transportbil el

 

Maxus – 100% eldrivna transportbilar för snabb leverans

 

Maxus transportbilar drivs på 100% el och har en räckvidd upp till 342 km (WLTP). Transportbilarna är konstruerade från grunden som en elbil, inte en ombyggd diesel- eller bensinbil vilket gör att man har sparat 200 kg i konstruktionsvikt vilket ger en högre nyttolast. Med högsta komfort och ergonomi får du en upplevelse av att köra en modern personbil snarare än en transportbil. Välj mellan e-Deliver 3, e-Deliver 9 eller e-Deliver 9 Chassi.

Maxus transportbilar finns för snabb leverans! 

Trött på långa leveranstider? Hos oss kan du beställa med ny transportbil och få en snabb leverans inom några veckor. Kontakta våra transportbilssäljare >

Läs mer om Maxus transportbilar >

LEVC VN5 TX Nybergs Bil Jönköping Nässjö

 

Levc – elbilar med lång räckvidd

 

Det är få som har missat Londons taxibilar. Med sin ikoniska stil intar nu LEVC, London Electrical Vehicle Company, Sveriges vägar. Nostalgiska men toppmoderna. Alla Levc modeller är elektriska.

Välj mellan tre olika modeller: TX och TX Shuttle som passar taxibolag, shuttleservice och offentlig sektor samt VN5 som är en transportbil med imponerande storlek och komfort.

Vill du veta mer och provköra kontakta våra säljare >

Läs mer om Levc >