Välkommen på företagslunch

 

Fc gruppen Nybergs Bil

I flera år har vi haft de populära företagsluncherna i Nässjö där företag har chansen att träffas och nätverka och samtidigt lyssna på intressanta föredrag. Nu startar vi samma koncept i Jönköping.

På första företagslunchen i Jönköping kommer William Axelsson, VD FC Gruppen, att berätta om besöknäringens resa genom pandemin. Hur driver man företag som beläggs med näringsförbud och hur påbörjar man återstarten. Vad krävs för att kunna hantera förutsättningar som snabbt ändras, personal och hur hittar man nya affärsmöjligheter.

När: 6 oktober
Var: Nybergs Bil Jönköping
Tid: kl 12-13

Anmäl dig senast 29/9 för kostnadsfri lunch, anmälan mellan 30/9-1/10 debiteras med 200 kr. Antalet platser är begränsat. Max 2 per företag.

Vill du, ditt företag, vara med och hålla en inspirerande föreläsning kan du skriva det i kommentarsfältet så kontaktar vi er.

Vid frågor kontakta Susanne på 036-30 46 88.

Anmäl dig här

** Behandlingen av personuppgifterna sker i enlighet med aktuella lagar och regler med fokus på att skydda den personliga integriteten när personuppgifterna hanteras. Vi sparar dina uppgifter så vi kan delge dig information och ev inbjudningar eller erbjudanden. Läs mer om vår integritetspolicy.

 • Premiär Bilvårdscenter

  Nu är vårt renoverade och ombyggda Bilvårdscenter färdigt. Låt våra bilvårdsspecialister ta hand om din bil så kommer den kännas som ny.

  Läs mer om vår bilvård – biltvätt, rekond och lackförsegling.

  Läs mer
 • Nya Renault Arkana på plats

  Vi kommer visa upp den sprillans nya bilmodellen Arkana från Renault. Passa på att spana in nyheten och ställ dina frågor till våra experter.

  Läs mer