Välkommen på företagslunch

Hej
Tyvärr måste vi meddela att utifrån rådande restriktioner har vi valt att ta paus med företagsluncherna. Jättetråkigt och vi saknar er men er och vår hälsa är viktigast och tillsammans tar vi ansvar för att hålla ner smittspridningen. Vi ses snart igen. Fram tills dess ta hand om er.

Vill du, ditt företag, vara med och hålla en inspirerande föreläsning eller har tips på intressanta ämnen kan du maila susanne.enger@nybergsbil.se

Anmäl dig senast XX för kostnadsfri lunch. Antalet platser är begränsat. Max 2 per företag. Anmälan är bindande och no-show faktureras med 200 kr ex moms.

 

 • Bilvård rekond - Jönköping Nässjö Nybergs Bil

  Keramisk lackbehandling - 500 kr i rabatt o bilvård på köpet!

  Nu ger vi dig 500 kr i rabatt på keramisk lackbehandling samt du får interiör städ och glasbehandling av vindrutan på köpet värde 1 290 kr. Glasbehandling ger ett smuts- och vattenavvisande skydd. Boka på 036-30 46 70. Gäller bokning och utförande under januari och februari 2022.

  Läs mer om keramisk lackbehandling >

 • Skadeverkstad Vindruta Erbjudande

  Stenskott i vindrutan?

  Din vindruta är mer än utsikt – den är en förutsättning för att trötthetsvarnare, aktiv körfältshjälp och autobroms ska fungera som det är tänkt. Har du fått stenskott, kom in till oss så hjälper vi dig.

  Läs mer om vilka stenskott som går att laga >