CarPay, Volvokort & Renaultkort

Nu har vi premiär för det nya Volvokortet och CarPaykortet som du kan ha oavsett vilken bil du kör. Kortet tillsammans med den digitala tjänsten CarPay gör ditt liv med bilen lite förmånligare och smidigare. Du har smarta betallösningar, bonus på alla köp, allt samlat digitalt och fina rabatter och erbjudanden. Kortet har ingen årsavgift och appen CarPay är helt kostnadsfri.

Oavsett om du använder CarPaykort, Volvokort eller Renaultkort får du alltid drivmedelsrabatt på Tanka.

Du får alltid 20% rabatt på våra tvättprogram i vårt Bilspa. Läs mer om Nybergs Bilspa.

Dela upp betalningen på fyra månader ränte- och avgiftsfritt med ditt CarPay-, Volvo- eller Renaultkort. Gör du riktigt stora köp kan du välja att dela upp betalningen på 12 månader mot en avgift och en låg ränta.

Korten är helt kostnadsfria och du får bonus på alla dina köp.

Ansök om CarPaykort här.

 • Rabatter och erbjudanden med Carpay

  Rabatter och erbjudanden

  Om du redan har ett Volvokort eller Renaultkort, så fungerar de precis som vanligt och alla korten har samma förmåner. Med kortet får du alltid 10 öre per liter i rabatt när du tankar bilen på Tanka. Du får också 20 % rabatt på vår miljöanpassade Tvätta. Varje månad får du bra erbjudanden på allt som rör bilen men även erbjudanden på resor, hotell och nöjen. Du hittar alltid dina aktuella erbjudanden i appen CarPay.

 • Ha koll på ekonomin med Carpay

  CarPay hjälper dig ha koll

  När du loggat in i appen eller på hemsidan ser du allt som du gör med ditt kort och vilka möjligheter det ger. Du kan till exempel se dina betalningar och kontoutdrag och ändra kreditgränsen om du gör ett större köp.

  Läs mer om CarPay

 • Betala med mobilen - Carpay

  Betala med mobilen

  Med CarPay kan du betala både din tankning på Tanka och ditt verkstadsbesök hos oss direkt med appen. Du slipper använda kortet och får kvittot eller arbetsordern direkt i mobilen. En annan smart betallösning är att du kan lägga in kortet i din digitala plånbok genom att ansluta det till Samsung Pay och snart även Apple Pay.

  Läs mer om betalning med CarPay

 • 3:e advent Tanka Nybergs Bil Jönköping Nässjö Julkalender erbjudande adventskalender

  Skaffa kort på några minuter

  Det enklaste sättet att skaffa kort är att ladda ner CarPay och ansöka direkt i appen. Du identifierar dig säkert med BankID och är klar på några minuter. Du är även välkommen in till oss så hjälper vi dig.

  Ansök om CarPay här

Så enkelt betalar med CarPay i verkstaden

Så enkelt betalar du din tankning med mobilen