Originaldelar och tillbehör till din bil

I vår reservdelsbutik hittar du Originaldelar till Volvo, Renault och Dacia. Delar som din bil är byggd och testad med. Vår kunniga personal hjälper dig hitta rätt del till just din bilmodell.

Vi får leveranser med reservdelar 3 gånger om dagen. Beställ en del på förmiddagen och hämta den på eftermiddagen. Det kallar vi service.

I Jönköping bygger vi om lokalen där butik, Hertz och kundservice för verkstad och skadeverkstad är och har flyttat över administrationen till bilhallen. Läs mer och se karta >

Bilvårdsnyheter

 • Polermaskin för bästa resultat

  Turtle Wax Polermaskin PRO TW1050-150/15 är en stark maskin på 1050 watt som passar den mer erfarne bilvårdaren. Maskinen tar effektivt bort oxider och repor på lacken tillsammans rätt polermedel. Maskinen ger en 15 mm excentrisk rörelse, samtidigt som den är mycket balanserad i händerna.

 • Allt-i-ett polermedel och wax

  Turtle Wax Hybrid Solutions PRO 1 & Done Compound är en formula bestående av en unik slip/polerteknologi som tillåter att du säkert kan korrigera felaktigheter och repor i lacken utan att behöva byta produkt.

 • Vax och polermedel för svarta bilar

  Nyheter för dig med svart eller mörk lack på bilen!  Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Acrylic Black Polish är en allt-i-ett formula som innehåller polerämnen som effektivt får mindre repor att försvinna. Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Acrylic Black Wax, används som en top-primer för att bygga på glansen och skyddet.

 • Bilvårdsprodukter köper du på Nybergs Bil

  Aktuella erbjudanden

  Varje månad erbjuder vi dig som har CarPay (Volvo- eller Renaultkort) kampanjpriser på utvalda produkter t ex bilvård, teknik, tillbehör,  fritidsprodukter mm.

  Du hittar aktuella erbjudanden här >

 • Krocktestade-hundburar-Nybergs-Bil

  Krocktestade hundburar

  Nu säljer vi Variocage hundburar från MIM. Krocktestade burar för säker transport av husdjur. VarioCage är den säkraste lösningen för matte, husse och hund vid transport i bil. I händelse av kollision komprimeras Variocage utefter bilens deformationszon, utan risk för splitter. VarioCage metallklädda dörr minimerar klämrisk när bagageluckan stängs. Finns i butiken i Jönköping.

 • Skaffa CarPay (Volvo- eller Renaultkort)

  Ansök om Volvokort eller Renaultkort med Visa idag. Alltid extra lågt drivmedelspris, enkel översikt över dina bilkostnader, går att använda överallt. Tanka och betala via app mm. Ansök här >>.

  Varje månad tar vi fram några riktigt bra erbjudande för dig med Volvokort och Renaultkort. Läs mer om fördelarna med korten.

  Läs mer

Instuktionsfilm polermaskin Turtle Waxer

Se när vår bilvårdsexpert Hasse demonstrerar den grymma polermaskinen från Turtle. En polermaskin som du enkelt kan använda hemma och uppnå riktigt goda resultat för en skinande bil med bra skydd längs vägarna.

Kontakta oss