Publicerad 01/03-2016

Världspremiär för Nya Renault Mégane Sport Tourer på bilsalongen i Geneve 2016

Pressmeddelande Renault

Premiär för Nya Renault Megane på Bilsalongen i Geneve

Renault visar upp Nya Mégane Sport Tourer på bilsalongen i Geneve 2016. Nya Mégane Sport Tourer GT bär Renault Sports DNA, både när det gäller design och körglädje tack vare 4Control-systemet som är nytt i mellanbilsklassen. Modellen är rymlig och bekväm med plats för fem personer plus en möblerbar inredning med stort utrymme för bagage. På Geneva Motorshow 2016 kommer GT-versionen av Nya Renault Mégane att lanseras för press och allmänhet. Modellen är både elegant och sportig, har en intuitiv och möblerbar interiör samt klassledande lastlängd.

Mégane Sport Tourers design kännetecknas av stil och dynamik som förstärks av kromade lister runt sidorutor och C-stolpen. Taklinjen förstärks av ett takräcke i matt aluminium. (mörk metalic lack på GT-versionen). Modellens låga och breda profil förhöjer dess kraft på vägen. Nya Mégane Sport Tourer har distinkta C-formade ljus i fronten.

GT-versionen har fått Renault Sports DNA med stötfångare fram som understryker modellens sportiga referenser, medan grillen i fronten och de breda luftintagen är specifika för bilen och baktill finns kromade avgasrör och skulpterade diffusor som förstärker bilens dynamiska utseende.

Nya Mégane Sport Tourer GT är den första modellen i C-klassen som kommer med 4Control-teknik som förser bilen med exakt och dynamisk styrning på kurviga vägar och som ger genuin körglädje. Tack vare fyrhjulsstyrningen är Mégane Sport Tourer GT exceptionellt lättstyrd i tätbebyggda områden.

För mer information kontakta Karin Karlsson, Presschef Renault Nordic AB, +46 (0) 761 – 19 92 77, +46 (0) 8 – 585 752 00, karin.karlsson@renault.com

Följ oss på Facebook , Twitter eller Instagram. www.nybergsbil.se
Maria Ahlin, Nybergs Bil i Jönköping, Nässjö och Eksjö