Tanka billigare på Tanka

Du får alltid 10 öre lägre pris på Tanka om du betalar med ditt Volvo- eller Renaultkort. Gäller bensin, E85 och diesel.

 • Tanka finns på Sörängsvägen 64 i Nässjö.
 • På OKQ8, Jordbrovägen 10, i Jönköping får du 25 öre/l i specialrabatt på drivmedel när du använder Volvokortet.
 • Vid OKQ8 Abborraviken, Eksjö får du 10 öre/l i specialrabatt.

Specialrabatt dras på fakturan.

Läs mer om Tankas priser här >

Betala din tankning med CarPay

Nu kan du enkelt betala din tankning hos oss med CarPay. Bara starta appen, välj pump och börja tanka. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen.

Välkommen att testa nästa gång du tankar!

Se Carpay-film.

 

.

 • Fördelar CarPay & Volvokort

  Med Volvokort får du alltid rabatt när du tankar på Tanka, bonus vid varje köp och många fina erbjudanden. Kortet har Visakoppling och är helt fritt från avgifter. CarPay är tjänsten som samlar allt digitalt och ger dig full koll på din bilekonomi. Du kan lösa in din bonus direkt i appen när du tankar och få ett ännu bättre pris. Ladda ner CarPay och ansök om Volvokort direkt i appen.

 • Miljösmarta val vid tankning

  Miljösmarta val

  Du kan känna dig trygg i att vi tar miljöansvar inom alla områden. Till exempel har vår diesel inblandning av HVO biodiesel, pumparna är skyddade mot läckage och du kan fylla på med Svanenmärkt spolarvätska.

 • GoEasy - service i tanken

  Go easy - service i tanken

  Våra drivmedel 95, 98 och Diesel innehåller GoEasy som genom sina smörjande och rengörande egenskaper håller motorn och bränslesystemet i fint skick. Med en ren och välsmord motor håller du nere bränsleförbrukningen och bidrar samtidigt till lägre

  utsläpp.

 • Ladda din elbil

  Ladda din elbil

  Tanka ingår i Sveriges största nätverk för laddstationer och hos oss finns två typer av laddning att tillgå. Välj mellan snabbladdare på 50 kW och semisnabbladdare på 22 kW. Du betalar enkelt i InCharge‑appen där du kan välja att betala via Volvokortet för att få alla bilrelaterade kostnader på ett ställe. Allt för ett enklare bilägande.

 • Tvätta biltvätt i världsklass

  20% rabatt på Tvätta

  Det samlas mycket smuts och salt på vägarna som sätter sig i bilens lack. Hos oss på Tvätta får du en mild biltvätt som skyddar lacken samtidigt som du värnar om miljön. I våra anläggningar renar vi alltid utsläppen och återvinner det mesta av vattnet.

  Betalar du med Volvokort eller Renaultkort får du alltid 20 % rabatt på alla tvättprogram. Läs mer om Tvätta.

 • HVO 100% fossilfritt

  Tanka 100% fossilfritt

  Vi är glada över att kunna erbjuda dig att tanka HV0100. Det är en 100 % förnybar och fossilfri biodiesel som framställs av vegetabiliska oljor och/eller animaliska fetter och bidrar till en betydande minskning av CO2‑utsläppen.

 • Kom igång med Volvokort och Carpay

  Både kortet och appen är helt kostnadsfria. För mer information prata med oss eller gå in på carpay.se.

  Läs mer
 • Hitta Tankastation

  Ska du ut och resa. Ha koll på närmsta Tankastation

  Sök