För dig som behöver Tanka

Bilen är en viktigt del av mångas liv. Den gör att du kan skjutsa dina barn, hälsa på dem du tycker om och hinna med den hobby du brinner för. Det vill vi genom vår Tankastation vara med och göra möjligt. Därför får du som kör alltid bonus och rabatt när du tankar hos oss. Vi finns för dig som behöver Tanka.

Du får alltid 10 öre lägre pris på Tanka om du betalar med ditt Volvo- eller Renaultkort. Gäller bensin, E85 och diesel.

 • Tanka finns på Sörängsvägen 64 i Nässjö.
 • På OKQ8, Jordbrovägen 10, i Jönköping får du 25 öre/l i specialrabatt på drivmedel när du använder Volvokortet.

Specialrabatt dras på fakturan.

Läs mer om Tankas priser här >

Betala din tankning med CarPay

Nu kan du enkelt betala din tankning hos oss med CarPay. Bara starta appen, välj pump och börja tanka. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen.

Välkommen att testa nästa gång du tankar!

Se Carpay-film.

 

.

 • Tanka med bonus och rabatt

  Vi tycker att det ska löna sig att tanka på Tanka. Därför får du alltid bonus och rabatt när du betalar med kortet eller tjänsten Carpay, bonus du enkelt kan lösa in mot mer drivmedel.

  Läs mer
 • Miljösmarta val

  Du kan känna dig trygg i att vi tar miljöansvar inom alla områden. Till exempel har vår diesel inblandning av HVO biodiesel, pumparna är skyddade mot läckage och du kan fylla på med Svanenmärkt spolarvätska.

  Läs mer
 • Betala enkelt med mobilen

  På alla våra stationer kan du smidigt betala din tankning med appen CarPay. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen.

  Film
 • Ladda din elbil

  Tanka ingår i ett av norra Europas största nätverk för laddstationer. I samarbete med Vattenfall InCharge installerar vi nu över 300 laddplatser i anslutning till våra stationer/Volvo- och Renaulthandlarnas lokaler.

  Läs mer
 • 20% rabatt på Tvätta

  Det samlas mycket smuts och salt på vägarna som sätter sig i bilens lack. Hos oss på Tvätta får du en mild biltvätt som skyddar lacken samtidigt som du värnar om miljön. I våra anläggningar renar vi alltid utsläppen och återvinner det mesta av vattnet.

  Betalar du med Volvokort, Carpaykort eller Renaultkort får du alltid 20 % rabatt på alla tvättprogram. Läs mer om Tvätta.

  Läs mer
 • HVO 100% fossilfritt

  Tanka 100% fossilfritt

  Vi är glada över att kunna erbjuda dig att tanka HV0100. Det är en 100 % förnybar och fossilfri biodiesel som framställs av vegetabiliska oljor och/eller animaliska fetter och bidrar till en betydande minskning av CO2‑utsläppen.

 • Kom igång med Volvokort och Carpay

  Både kortet och appen är helt kostnadsfria. För mer information prata med oss eller gå in på carpay.se.

  Läs mer
 • Hitta Tankastation

  Ska du ut och resa. Ha koll på närmsta Tankastation

  Sök