Publicerad 09/12-2015

Renault blir officiell partner till En Svensk Klassiker.

Pressinfo Renault.

Renault Kadjar - En Svensk Klassiker - Nybergs Bil
Renault Kadjar – En Svensk Klassiker – Nybergs Bil

Renault och En Svensk Klassiker har tecknat ett två-årigt samarbetsavtal från den 1 januari 2016. Det innebär att Renault blir officiell partner och bilsponsor till organisationen som drivs av de fem arrangörerna av klassikerloppen.

Renault lanserade nyligen sin första fyrhjulsdrivna crossover Kadjar; en bil för människor med aktiv livsstil som gillar både små och stora äventyr. En Svensk Klassikers olika idrottsinriktningar med de 5 klassikerloppen täcker årets alla säsonger, deltagandet i loppen ökar och trenden för friluftssporter blir mer och mer populärt.

Renault är en idealisk bilpartner som kommer bidra positivt till En Svensk Klassiker och hjälpa till att lyfta organisationen ytterligare, säger Micke Thorén VD/CEO på En Svensk Klassiker.

Renault har valt att gå in som sponsor till organisationen som drivs av de fem arrangörerna av klassikerloppen; Vasaloppet, Engelbrektsloppet, Vätternrundan, Vansbrosimningen och Lidingöloppet.

– En Svensk Klassiker är ett väldigt starkt varumärke och intresset för de olika klassikerloppen är enormt. Våra crossover-bilar är perfekta för den lite mer krävande och aktiva målgruppen, En Svensk Klassiker blir därför en riktigt bra samarbetspartner för oss i satsningen att nå dessa”, säger Lars Höglin, Marknadskommunikationschef Renault Nordic AB

För mer information: Michael Thorén, VD CEO, En Svensk Klassiker Mobil: +46 705597221
E-post: michael.thoren@ensvenskklassiker.se

Lars Höglin, Marknadskommunikationschef, Renault Nordic AB
Mobil: +46 721949652
E-post: lars.hoglin@renault.com

Följ oss på Facebook , Twitter eller Instagram. www.nybergsbil.se
Susanne Enger, Nybergs Bil i Jönköping, Nässjö och Eksjö