Publicerad 02/01-2018

Rekordår för Nybergs Bil

Kategorier: Nybergs Bil, Nyhet

Tvättgata Nybergs Bil

1 000 000 000 kr, en milstolpe för Nybergs Bil!
2017 blev ytterligare ett rekordår i bilbranschen med 379 255 levererade bilar. Detta år blev på många sätt också en milstolpe för Nybergs Bil då vi passerade miljardvallen för första gången. Att Volvo XC60 tog första platsen i Sverige med 24 090 bilar och S/V90 andra platsen med 22 593 bilar som Sveriges två mest sålda bilar bidrog naturligtvis till att Nybergs Bil dessutom slog sitt tidigare försäljningsrekord och levererade över 4 500 bilar.

– För tre år sedan satte vi upp målet att växa i bolaget till en omsättning på över 1 miljard, 2017 passerade vi detta mål säger Anders Larsson VD.

Under de senaste åren har vi utvecklat våra affärsområden där vi säljer och servar Volvo, Ford, Renault och Dacia personbilar samt transportbilar från Ford, Renault och Dacia. Stort fokus ligger på att säkerställa en hög service till våra kunder både vid köptillfället och vid efterkommande behov såsom service, däckbyte, hyrbilar, glasreparationer mm. Just nu bygger vi också vårt ”Bilspa” som blir den modernaste och effektivaste biltvätten i Jönköping med en kapacitet på upp till 60 bilar i timmen.

Vi ser nu fram emot ett ytterligare starkt bilår 2018 där vi nu utökar våra tjänster och erbjudanden med bland annat utökad verkstadskapaciteten för våra transportbilar. Vi bygger ut vår verkstad med ytterligare 300 kvm och kapacitet även på större fordon upp till 7 ton för att på bästa sätt kunna ta emot alla våra nya och gamla kunder.

Vår vision är att leverera ett bilägande i Världsklass. Vi är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Ford och Dacia och har bilförsäljning, serviceverkstäder, Hertz biluthyrning, däckverkstäder och bildelsbutiker. Vi säljer över 4.500 bilar per år, omsätter ca 1 miljard och har ca 145 anställda i Jönköping, Nässjö och Eksjö

För mer information kontakta Anders Larsson, VD Nybergs Bil, 036-30 46 01