Publicerad 18/05-2020

Ombyggnationer i bilhallen

Kategorier: Nybergs Bil, Nyhet

Nybergs Bil storsatsar på framtiden trots tuffa tider.

 

Just nu bygger vi om för framtiden i vår bilanläggning i Jönköping.

Framförallt får Volvoavdelningen ett rejält face-lift och nya digitala upplevelser står i fokus. Allt i enlighet med Volvos visuella guidelines. Den digitala satsningen är ett steg som känns helt rätt i tiden och vi tror att vår målgrupp är redo för en digital upplevelse även på plats hos oss.

Vi renoverar även en del av vår tidigare Ford-avdelning där Renault och Dacia nu får ett större utrymme. Utöver det har vi satsat på att renovera hela källaren där vi har ytor för begagnade bilar. Vi vill passa på att be om ursäkt för att det kan upplevas lite rörigt men vi finns på plats som vanligt för att hjälpa er att hitta i byggkaoset och håller öppet som vanligt.

 

Allt för att våra kunder ska få rätt känsla vid bilköpet ihop med våra kunniga säljare. Vi tror på framtiden och att våra bilkunder kommer och besöker vår fina hall när den är färdig.” säger Mats Nyberg, ägare.

 

Vi ser med spänning fram emot resultatet och hoppas på att vi kan välkomna er till en inspirerande och trevlig miljö att besöka oss i.