Publicerad 26/11-2020

NYHET! Nya bildelningstjänsten Rulla till Nybergs Bil

Kategorier:

Bildelningstjänsten Rulla lanseras i Jönköping

 

NYHET Rulla bildelningsstjänst Volvo Renault Nybergs Bil Jönköping

Svensk Volvo- och Renaulthandel, som består av ett 50-tal återförsäljare i Sverige, lanserar nu gemensamt en ny bildelningstjänst under namnet Rulla. Återförsäljarna inom Svensk Volvo- och Renaulthandel kommer att kunna erbjuda Rulla genom ett nationellt koncept. Från den 8 januari kommer konceptet finnas i Jönköping, hos oss på Nybergs Bil. Redan den 1. januari kan du ladda ner appen och anmäla ditt intresse. Läs mer på rulla.se.

”Våra kunder ska känna sig trygga i att kunna vända sig till oss och få hjälp med sina mobilitetsbehov” säger Robert Bloom, VD på Nybergs Bil i Jönköping.

Rulla kommer vara en stationsbaserad tjänst, vilket betyder att bilen hämtas och lämnas på samma plats. Initialt lanseras tjänsten i fyra städer: Borås, Jönköping, Umeå, och Varberg. Redan under kommande kvartal ansluter ytterligare städer.

”Vi ser en ökad efterfrågan i marknaden för mobilitetstjänster både på företags- och privatsidan”, säger Janola Gustafsson, VD för Svensk Volvo- och Renaulthandel. Han tilläger ”Vi vill möjliggöra för våra återförsäljare i Sverige att bredda sitt kunderbjudande och fortsätta vara den naturliga lokala partnern för biltjänster”. 

Svensk Volvo- och Renaulthandel bildades 1953 och är en intresseorganisation för ett 50-tal svenska återförsäljare av Volvo personbilar, lastvagnar och bussar samt av Renault och Dacia personbilar och transportbilar. Föreningens medlemmar bedriver verksamhet inom bilhandel, serviceverkstäder, skadereparationer och tillhandahållande av olika mobilitetstjänster. Medlemmarna finns på ca 265 platser i Sverige, står för ca 25% av nybilsmarknaden och servar mer än 1 miljon kunder.

/Lovisa, Nybergs Bil