Publicerad 24/05-2022

Nybergs Bil finansierar ny mediakub i Husqvarna Garden

Kategorier:

Ny mediakub HV71 Huskvarna Garden Nybergs Bil

 

För åtta år sedan ingick HV71 och Nybergs Bil ett långsiktigt samarbetsavtal som då innebar att bilkoncernen finansierade en ny mediakub till HV71. Nu förlängs samarbetet och en ny toppmodern mediakub kommer att installeras till säsongsstarten.

 

HV71 och Nybergs Bil har en lång historia tillsammans som spänner sig över flera decennier. 2014 fördjupades samarbetet när Nybergs Bil finansierade en ny mediakub till HV71. Mediakuben som då installerades kommer nu att bytas ut mot en ny toppmodern mediakub och partnerskapet mellan HV71 och Nybergs förlängs ytterligare.

– Både HV71 och Nybergs Bil tycker att upplevelsen för besökarna i Husqvarna Garden är otroligt viktigt och den kommer att bli ännu bättre med den nya mediakuben. Vi är väldigt glada och tacksamma över att Nybergs Bil vill vara med på resan även med den nya mediakuben, säger Johan Lindbom, klubbdirektör i HV71.

 

Mats Nyberg är ägare till Nybergs Bil och ser fram emot ett fortsatt långt partnerskap med HV71.

– Vi har varit stolta partners till HV71 sedan 1997. Att få möjlighet att tillsammans med HV71 skapa en fantastisk upplevelse i Husqvarna Garden är viktigt för oss alla. Vilken förening vi har med ett stort och omtänksamt hjärta. Det gör mig oerhört stolt över att alla tillsammans gör HV71 till Sveriges bästa förening. Alla juniorer, spelare, ledare, SHL laget, SDHL laget, publik, partners, funktionärer och alla fantastiska människor som är involverade i HV71. Ett stort lycka till 2022/2023 önskar Mats Nyberg, koncernchef/ägare Nybergs Bil.

 

Den gamla mediakuben är under nedmontering och den nya mediakuben kommer att installeras under juni månad för att vara helt i drift till försäsongen i augusti. Den nya mediakuben kommer att vara av sömlös karaktär och innehåller 119 m2 LED i jämfört med den förra kuben som var på 82 m2 LED. Leverantören är en annan av HV71:s mångåriga partners – FC Production.

– För oss som arbetar under devisen att skapa upplevelser med hjälp av teknik och tillföra ett WOW moment är det självklart en stor ära och förtroende att tillsammans med Mats och Nybergs Bil få hjälpa HV71 med implementationen av en ny, toppmodern mediakub som kronan på verket. Vi tror och hoppas att det ska bidra till en ännu häftigare upplevelse i arenan under kommande säsonger. Vi passar på att tacka för det fortsatta förtroendet och önskar hela föreningen ett stort lycka till inför säsongen 2022/2023, säger Christoffer Carpvik, delägare FC Production.

 

Mycket av den gamla mediakuben återanvänds och kommer att installeras i Smedjehovs ishall.

– Det känns naturligtvis bra att delar av kuben kommer till användning och att vi samtidigt kan hjälpa HC Dalen och öka upplevelsen på deras hemmamatcher, avslutar Johan Lindbom.

Ny mediakub HV71 Husqvarna Garden - Mats Nyberg Nybergs Bil

För mer information om satsningen kontakta Mats Nyberg 036-30 46 90, mats.nyberg@nybergsbil.se