Publicerad 09/03-2021

Nybergs Bil blir servicepartner till Lynk & Co

Kategorier: Mobilitet, Service

Vi har tillsammans med den nya mobilitetaktören Lynk & Co skrivit serviceavtal.

Nybergs Bil blir bland de första i Sverige att teckna avtal för service- och skadeverkstad tillsammans med Lynk & Co. ”Det känns kul och spännande att få vara med på en resa tillsammans med Lynk & Co som helt nytt mobilitetmärke och som har en liten annan affärsmodell i branschen. Bland annat ska man kunna abonnera på bilen och där ”allt” ska ingå.” säger Robert Bloom, VD Nybergs Bil.

Lynk & Co Nybergs Bil Jönköping Avtal Service

Lynk & Co:s affärsidé är ”mobilitet på ett enkelt sätt” och de lanserade ett medlemskap för sin mobilitetslösning i Sverige i slutet av september förra året. Samarbetet med Lynk & Co är helt rätt i tiden och går i samma riktning som vår satsning att Nybergs Bil ska vara det självklara valet för mobilitet på de orter vi verkar.

”Vi är stolta över att tillsammans vara med och bidra till att ge kunden en komplett och bra kundupplevelse, där vi får förtroendet att vara en servicepartner till Lynk & Co. Utöver det är det ett sätt för oss att säkerställa tillväxt i vår serviceaffär.” säger Robert Bloom.

Nybergs Bils vision är att leverera en upplevelse i Världsklass. Nybergs Bil är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia och har bilförsäljning, serviceverkstäder, Hertz biluthyrning, däckverkstäder, biltvätt, tanka och bildelsbutiker. Nybergs Bil säljer ca 3 500 bilar per år, omsätter ca 1 miljard och har ca 140 anställda i Jönköping och Nässjö.

/Lovisa, Nybergs Bil