Publicerad 12/04-2022

Mats Nyberg – utsedd till Årets Företagare i Jönköping 2022

Kategorier:

 

Mats Nyberg - Årets Företagare i Jönköping 2022
Mats Nyberg – Årets Företagare i Jönköping 2022. Deltagare från vänster Amadeus Nilsson, Åsa Andreasson, Mats Nyberg, Drazen Cronja och Sofia Hagman.

 

Det är med stolthet vår ägare Mats Nyberg tar emot priset som Årets Företagare i Jönköping 2022. Ett prestigefullt pris vi alla på Nybergs Bil är stolta över.

Företagarnas motiveringen löd:
Priset till Årets Företagare 2022 går till en person som har företagandet i sig sedan barnsben. Efter köpet av det anrika familjeföretaget, för dryga 20 år sedan, har han framgångsrikt lyckats, inte bara att driva det vidare, utan även utvecklat det till ett framtidsföretag med spännande nytänk i en traditionsbunden bransch. 

Med målbild på upplevelsen, både för personal och kunder, har han valt att fokusera på att göra sina två anläggningar till de bästa – istället för att utvidga och växa med fler anläggningar. 

Hans engagemang i stadens och områdets utveckling liksom i ungdomars utbildning och idrottande och i det viktiga arbete Tappra Barn gör, utmärker honom både som samhällsstöttande företagare, samt som en människa med stort hjärta.