Publicerad 04/04-2016

I nya Volvo S90 kampanjen är det insidan som räknas

Pressinfo Volvo.

Volvo S90 - Det är insidan som räknas - Nybergs Bil

Det är insidan som räknas i kampanjen för Volvo S90

Volvos nya premiumsedan har fått ett positivt mottagande över hela världen efter premiärvisningen tidigare i år. Nu är det dags för allmänheten att se närmare på Volvo S90 i en ny reklamkampanj där svenska artisten Silvana Imam står för musiken.

Kampanjen har premiär den 4 april och har temat ”Det är insidan som räknas”.

– Många har uppmärksammat bilens fantastiska design, som redan hunnit bli prisbelönt. I den här kampanjen visar vi upp utsidan av bilen, men säger samtidigt att det är insidan som räknas. Volvo S90 visar hur vi som svensk biltillverkare tänker annorlunda än andra när det gäller allt från design och användarvänlighet till säkerhetsfunktioner och motorer. Det gör oss unika, säger Per Carleö, marknadsdirektör på Volvo Car Sverige.

Som i Volvos tidigare kampanjer har man hittat ett nytt spännande musiksamarbete. Denna gång är det svenska artisten Silvana Imam, vars nya låt ”Varma gator” hörs i en instrumental version. Låten är hämtad från hennes nysläppta album ”Naturkraft”.

Internationellt sett är Volvo mer känd för sina SUV:ar och herrgårdsvagnar, men genom lanseringen av Volvo S90 visar Volvo sin ambition att göra en framgångsrik entré i segmentet för premiumsedaner. Och ett tidigt kvitto på att ambitionen lyckats kom under bilsalongen i Geneve i år, då Volvo S90 tog hem det prestigefulla designpriset Production Car Design of the year 2015.

 

Se reklamfilmerna här:

https://youtu.be/zxWAekX5frE

https://youtu.be/k0MYpnaofP0

För mer information kontakta Annika Bjerstaf, PR Manager Volvo Car Sverige, Telefon: +46 31 325 25 06, annika.bjerstaf@volvocars.com

Bygg in Volvo V90 här.
Se alla våra erbjudanden på nya Volvobilar.

Följ oss på Facebook , Twitter eller Instagram. www.nybergsbil.se
Susanne Enger, Nybergs Bil i Jönköping, Nässjö och Eksjö