Företagslunch i Nässjö

Vi får lära oss allt om elbilsladdning med Sandstedt El

Patrik från Sandstedt El kommer och pratar om den växande marknaden med elbilsladdning. En helt ny infrastruktur som tar plats och blir allt mer vanligt hos privatpersoner. Vad finns det för möjligheter för dig och hur går det till?

 

När: 4 november
Var: Nybergs Bil Nässjö
Tid: 12-13

Anmäl dig senast 28 oktober för kostnadsfri lunch, anmälan mellan 29/10-4/11 debiteras med 200 kr.

Med anledning av coronaviruset värnar vi extra mycket om er som kunder och vår personal. Vi har därför valt att vidta vissa åtgärder under eventet för att det ska kännas så tryggt som möjligt för er att komma.

Vid frågor kontakta oss på 0380-37 37 37 eller 036-30 46 00

Anmälan företagslunch

** Behandlingen av personuppgifterna sker i enlighet med aktuella lagar och regler med fokus på att skydda den personliga integriteten när personuppgifterna hanteras. Vi sparar dina uppgifter så vi kan delge dig information och ev inbjudningar eller erbjudanden. Läs mer om vår integritetspolicy.

  • Laddhybrid finns nu för alla Volvomodeller

    Nu kan du välja laddhybrid som motoralternativ till alla sju aktuella Volvomodeller. Är du nyfiken, träffa våra säljare på företagslunchen eller kontakta de här.

    Läs mer
  • Tanka och betala smidigt med telefonen

    Visste du att du kan betala enkelt via appen Carpay när du tankar hos Tanka? Läs mer eller kolla instruktionsfilmen för att komma igång.

    Läs mer