Publicerad 21/06-2016

Elbnb – Powered by Renault

Kategorier: Nyhet, Renault

elbnb_renault

Elbnb är ett initiativ från Renault för att få Sverige att dela med sig av sin el, så att vi tillsammans kan underlätta för alla elbilsförare och förändra Sverige – en sladd i taget.

Att ladda en elbil är enklare än du tror. Det är faktiskt så enkelt att man kan dra en sladd från garaget och ladda bilen direkt från parkeringen. Ju fler som delar med sig av sin el, desto fler elbilar kommer vi se på Sveriges vägar i framtiden.

Att registrera en elbnb är riktigt enkelt. Har du ett eluttag i garaget? Ja, då har du en laddstation! Har du en förlängningssladd du kan koppla genom köksfönstret? Då har du en laddstation! Bara fantasin kan begränsa antalet möjliga laddstationer!

Läs mer eller lägg till din laddstation!

 


 

Elbnb är ett initiativ från Renault, men vem som helst kan använda tjänsten oavsett vilken elbil man kör. Elbnb.se samlar samtliga laddplatser, både från användarna och från befintliga laddplatser genom ett samarbete med den befintliga sajten uppladdning.nu.

Uthyraren och elbilsföraren gör själva upp om allt från tid till eventuell ersättning. På www.elbnb.se kan man, förutom att hitta sin närmaste laddplats eller erbjuda sitt eget eluttag, även skriva upp sig på en lista till regeringen med krav om att de ska erbjuda fler laddstationer.