Boka provkörning av våra bilar

Vill du provköra en Volvo, Renault eller Dacia? Fyll formuläret nedan så kontaktar vi dig och bokar in en tid som passar dig.

  Behandlingen av personuppgifterna sker i enlighet med aktuella lagar och regler med fokus på att skydda den personliga integriteten när personuppgifterna hanteras. Vi sparar dina uppgifter så vi kan delge dig information och ev inbjudningar eller erbjudanden. Läs mer om vår integritetspolicy.

  Provkör bil hemifrån

  Har du inte möjlighet att komma till oss? Ingen fara, vi kommer till dig. Provkör bilen du är intresserad av i lugn och ro.

  Kontakta säljare och meddela att du är intresserad av tjänsten, vilken bil du är intresserad av samt om du har någon bil du vill byta in. Tillsammans med säljaren kommer ni överens tid och plats för provkörning. Säljaren kommer att gå igenom bilens egenskaper tillsammans med dig och du får i lugn och ro provköra bilen och ställa dina frågor till säljaren.

  Pris fr 695 kr. Vid köp av bil dras priset av från bilpriset. Gäller inom en radie på 5 mil från Nybergs Bil i Jönköping.

  Kontakta säljare >