Vi köper din bil

Hos oss kan du känna dig trygg när du säljer din bil till oss. Vi testar och värderar din bil. Du får en personlig återkoppling inom 24 timmar. Värderingen är kostnadsfri. Vi köper gärna din bil.

Vi värderar bilar kostnadsfritt som är max 7 år / gått 15 000 mil. 

 

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av att sälja din bil till oss.

    Behandlingen av personuppgifterna sker i enlighet med aktuella lagar och regler med fokus på att skydda den personliga integriteten när personuppgifterna hanteras. Läs mer om vår integritetspolicy.

    Enkelt och tryggt

    Går du i bilbytartankar men tycker att det känns jobbigt att sälja bilen? Hur går man tillväga? Vilka risker finns det? Det kan upplevas som en krävande process att sälja bilen privat.

    Vill du ha en enkel och trygg försäljning av din bil så hjälper vi dig. Vi är experter på bilar och har kunskapen för att göra en bra och rättvis värdering. Du får alltid en korrekt bilvärdering hos oss.

    Dessutom gör vi värderingen kostnadsfritt för de bilar som inte är äldre än 8 år. och som max gått 15 000 mil. Vi tar hand om det administrativa och om du vill hjälper vi dig även med att hitta din nästa bil. Du slipper allt krångel, det går snabbt och smidigt och du får pengarna på kontot i tid.